Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Πατίνια παιδικά

  Φίλτρα
Συνολικό ύψος
Μέγιστο βάρος αναβάτη

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πατίνια παιδικά σε όλα τα μεγέθη και χρώματα

Εδώ θα βρείτε τα παιδικά μας πατίνια ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς riders. Προτείνουμε στους γονείς να αγοράσουν τα συγκεκριμένα πατίνια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά μιας και συνήθως τα μικρότερα παιδιά δυσκολεύονται με τα κανονικά.

Τα παιδικά πατίνια είναι συνήθως πιο ελαφριά και έχουν το τιμόνι τους πιο χαμηλά, για περισσότερο έλεγχο.

Παιδικά πατίνια με μεγάλες ρόδες

Τα πατίνια με μεγάλες ρόδες είναι καλή επιλογή για ανώμαλους δρόμους ή δρόμους με χαλίκια. Αν και δε συνιστούμε να κάνουν τα παιδιά πατίνι σε τέτοιους δρόμους, τα πατίνια με μεγάλες ρόδες ή και με ρόδες air tube είναι μια πολύ καλή λύση γιατί προσφέρουν καλύτερη σταθερότητα.

Πατίνια για παιδιά τρίτροχα

Τα κανονικά πατίνια - όπως και πολλά από τα παιδικά- έχουν 2 ρόδες. Τα τρίτροχα παιδικά πατίνια είναι ένα από τα πολλά καινοτόμα σχέδια που υπάρχουν πλέον στην αγορά και προσφέρουν καλύτερη σταθερότητα, ειδικά όταν το παιδί στέκεται πάνω στο πατίνι και δεν κινείται.

Ένα από τα μειονεκτήματά τους είναι ότι είναι λίγο πιο δύσκολα στον έλεγχο. Κάποιοι για να λύσουν αυτό το θέμα, μεταφέρουν τις δύο ρόδες πίσω.

Η SkatePro συνιστά σε όλους τους γονείς που έχουν νήπια, να επιλέξουν τρίτροχο πατίνι καθώς θα τα διευκολύνει πολύ στην ισορροπία. Είναι μια πολύ καλή λύση για να μπορέσει να κάνει το παιδί σας πατίνι μέχρι να καταφέρει να ισορροπήσει στο δίτροχο.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις