×
Μενού

Κουπιά για SUP

  Φίλτρα
Brands

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Κουπιά SUP για τις περιπέτειές σας στο νερό

Ένα κουπί για το paddleboard είναι απαραίτητο για να σας βοηθήσει να κωπηλατείτε, να ισορροπείτε και να κατευθύνετε το SUP σας. Χρειάζεται μόνο ένα κουπί, και με τη σωστή τεχνική και το σωστό μήκος κουπιού, κάνετε μια εξαιρετική αρχή. Όταν αγοράζετε ένα νέο κουπί για το paddleboarding υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, με το μήκος του κουπιού να είναι το κυριότερο. Αυτά συζητούνται παρακάτω για να σας βάλουν στο σωστό δρόμο.

Τι μέγεθος κουπιού πρέπει να πάρω για SUP;

Το μήκος των κουπιών SUP ποικίλλει ανάλογα με το είδος της κωπηλασίας που θέλετε να κάνετε. Το stand up paddling αναψυχής είναι το πιο συνηθισμένο και το μήκος του κουπιού πρέπει να είναι περίπου 20 cm (8 ίντσες) ψηλότερο από τον χρήστη. Τα κουπιά για σερφ τείνουν να είναι μικρότερα από αυτό, και οι δρομείς συνήθως επιλέγουν ένα μακρύτερο κουπί.

Τα ρυθμιζόμενα κουπιά SUP είναι μια εξαιρετική επιλογή για κωπηλασία αναψυχής ή για μια οικογένεια. Το μήκος μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει σε ένα ψηλότερο ή κοντύτερο άτομο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εκτός από το μήκος, το υλικό του stand up paddle μπορεί να επηρεάσει την απόδοση αλλά και την τιμή. Τα κουπιά από αλουμίνιο είναι προσιτά και κάνουν τα βασικά, ενώ τα κουπιά από ανθρακονήματα ή ξύλο είναι καλύτερα για αγωνιστές ή έμπειρους κωπηλάτες.

Ένα άλλο βασικό κομμάτι του εξοπλισμού για τα paddleboards είναι το λουρί του κουπιού. Για λόγους ασφαλείας και ευκολίας, θα πρέπει να έχετε πάντα ένα προσαρτημένο πάνω σας. Δείτε τις συλλογές μας εδώ - λουριά SUP.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις