×
Μενού

Πέδιλα Σκι Park / Twintip

  Φίλτρα
Brands
Μήκος
Πλάτος μέσης
Φύλο
Δέστρες
Επίπεδο

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τα δίδυμα σκι είναι τα καλύτερα στο Snowpark

Τα σκι με διπλή άκρη έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν κόλπα στο snowpark και σε φυσικά χαρακτηριστικά στα χιονοδρομικά κέντρα. Ονομάζονται επίσης freestyle σκι ή σκι για πάρκο και είναι ιδανικά για να χτυπάτε άλματα, να αλέθετε σε ράγες και να γλιστράτε σε κουτιά.

Τα χιονοδρομικά πάρκα διαθέτουν γενικά άλματα και εμπόδια διαφορετικού μεγέθους, που ονομάζονται χαρακτηριστικά, για διαφορετικά επίπεδα σκιέρ. Συνιστάται να είστε έμπειρος σκιέρ εκτός snowpark πριν μπείτε για πρώτη φορά.

Πώς διαφέρουν τα Freestyle σκι;

Η ονομασία "twin tip" περιγράφει τη συμμετρική προς τα πάνω καμπύλη των σκι στο σημείο όπου βρίσκονται οι μύτες και οι ουρές. Αυτό διευκολύνει τον σκιέρ να προσγειώνει κόλπα προς τα πίσω, καθώς και να προσεγγίζει χαρακτηριστικά σκι προς τα πίσω. Άλλα freestyle σκι μπορεί να έχουν μερικές διπλές άκρες, που περιγράφονται ως tip and tail rocker. Οι άκρες είναι πιο καμπυλωτές από τις ουρές, κάτι που είναι επίσης κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα ορεινά σκι και τα σκι freeride. Ο συνολικός σχεδιασμός των freestyle σκι τα καθιστά πολύ ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκι σε πολλές περιοχές του βουνού.

Το σημείο τοποθέτησης των δεσμών στα freestyle σκι τείνει να είναι διαφορετικό από τα παραδοσιακά σκι. Το συνιστώμενο σημείο τοποθέτησης είναι πιο κοντά στο πραγματικό κέντρο των σκι, ενώ τα σκι πίστας έχουν σημείο τοποθέτησης πιο κοντά στις ουρές. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι το σκι προς τα πίσω είναι πιο σταθερό και τα σκι είναι πιο ισορροπημένα σε ράγες και κουτιά. Κάθε ζεύγος σκι έχει ένα υποδεικνυόμενο σημείο τοποθέτησης στο οποίο οι σχεδιαστές των σκι συνιστούν να τοποθετούνται οι δέστρες. Η τήρηση αυτού του σημείου είναι γενικά η καλύτερη επιλογή, αλλά ορισμένοι σκιέρ έχουν τις δικές τους προτιμήσεις.

Για να μάθετε ποιο μήκος σκι με διπλή μύτη θα ήταν κατάλληλο για εσάς, δείτε τον πίνακα μεγεθών σκι με διπλή μύτη. Αν θέλετε να πάρετε μια επισκόπηση όλων των τύπων σκι, τότε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Αγορά σκι για μετρίου επιπέδου για περισσότερες λεπτομέρειες.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις