×
Μενού

Freeskates

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Διάμετρος ρόδας

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Χαρακτηριστικά των freeskates

Τα freeskates, γνωστά και ως freestyle rollers είναι μια μεγάλη κατηγορία που περιέχει inline rollers για διαφορετικές δραστηριότητες, που όμως έχουν και κάποιες ομοιότητες. Έχουν μεσαίου μεγέθους ρόδες που είναι τοποθετημένες η μία κοντά στην άλλη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι η σκληρή μπότα τους, η οποία προσφέρει περισσότερη προστασία και τα κάνει ιδανικά για κόλπα. Πέρα από αυτά τα γενικά χαρακτηριστικά, τα rollers freestyle έχουν διαφορετική εμφάνιση, ανάλογη με τη κάθε δραστηριότητα - άθλημα. Κάποια μοιάζουν πολύ με τα fitness rollers ενώ άλλα μοιάζουν περισσότερο με τα aggressive, με μικρότερες ρόδες και γερή μπότα. Ορισμένα freeskates έχουν μεγαλύτερες ρόδες στη μέση, για να στρίβετε πιο εύκολα και είναι ιδανικά για slalom.

Εδώ, θα βρείτε τη μεγάλη μας ποικιλία σε freeskates και freestyle rollers, ένα μοντέρνο τύπο inline rollers που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Είναι πιο ανθεκτικά από τα κανονικά inline rollers και είναι ιδανικά για όσους θέλουν να έχουν περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις τους.

Τι μπορώ να κάνω με τα freestyle rollers μου;

Τα rollers freestyle είναι ένα υβριδικό μοντέλο, που έχει στοιχεία από τα fitness rollers αλλά και από πιο ανθεκτικά μοντέλα όπως τα rollers για hockey και τα aggressive. Αυτό σημαίνει ότι με τα freeskates μπορείτε να κάνετε slalom, να εξασκήσετε την ευκινησία σας, να γυμναστείτε, να κάνετε κόλπα αλλά και να παίξετε hockey.

Ένας από τους λόγους που τα freeskates έγιναν τόσο δημοφιλή είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να κάνετε κόλπα και μετά να κάνετε βόλτες στην πόλη, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε rollers. Επίσης, είναι άνετα και έχουν πολύ καλή στήριξη στον αστράγαλο. Σημειώστε όμως ότι αν θέλετε rollers μόνο για κόλπα, θα πρέπει να πάρετε aggressive rollers αντί για freestyle rollers

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις