×
Μενού

Nordic Skates & Off-Road Rollers

Nordic skates εκτός δρόμου

Τα nordic skates ή αλλιώς off-road rollers, είναι inline rollers ειδικά κατασκευασμένα για διαδρομές εκτός δρόμου. Το nordic skating είναι ένας συνδυασμός nordic walking, cross-country ski και inline rollers. Όταν κάνετε nordic skates, χρησιμοποιείτε μπατόν για ώθηση και σταθερότητα. Η τεχνική τους μοιάζει πολύ με το cross-country ski. Τα off-road rollers είναι για όσους θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικές δραστηριότητες με τα inline rollers αλλά και για σκιέρ που θέλουν να προπονηθούν εκτός σεζόν. Αν θέλετε να προπονηθείτε πιο σοβαρά στο σκι, μπορείτε να πάρετε και rollers skis τα οποία είναι πιο μακριά στο μήκος από τα nordic skates και είναι παρόμοια με τα πέδιλα cross country. Τα nordic skates έχουν πολλά προτερήματα, όπως το ότι μπορείτε να κάνετε rollers σε μέρη που κανονικά δε θα μπορούσατε. Επίσης τα nordic skates είναι και πολύ αποτελεσματικός τρόπος άσκησης.

Τα χαρακτηριστικά των off-road rollers

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλων των ειδών τα rollers για να κάνετε off-road rollers. Αλλά σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε rollers ειδικά κατασκευασμένα για nordic και off-road skating με ενσωματωμένο σύστημα φρένων, για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα όταν προπονείστε.
Τα off-road rollers έχουν συνήθως δύο φουσκωτές ρόδες μία μπρος και μία πίσω και η μπότα είναι τοποθετημένη στη μέση. Οι μεγάλες φουσκωτές ρόδες σας διευκολύνουν όταν βγαίνετε εκτός δρόμου.

Τα nordic skates έχουν σκληρή μπότα για περισσότερη προστασία. Έχουν ειδικά φρένα που σταματούν τη ρόδα και μπορείτε να αντικαταστήσετε τα τακάκια.

Τέλος, είναι σημαντικό να πάρετε μπατόν με το σωστό μήκος. Για αρχή, μπορείτε να πάρετε ρυθμιζόμενα μπατόν και να τα μοιραστείτε με κάποιον που έχει διαφορετικό ύψος..

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις