×
Μενού

Πατίνια Nordic & Ρόλλερ Off-Road

Τι είναι τα πατίνια Off-Road;

Μπορείτε να κυλήσετε σε χωματόδρομο; Ναι, μπορείτε. Χρειάζεστε απλώς ένα ζευγάρι ρόλλερ off-road, τα οποία ονομάζονται επίσης πατίνια εκτός δρόμου και πρόκειται για inline ρόλλερ ειδικά κατασκευασμένα για ανώμαλο δρόμο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ορεινά μονοπάτια ή στο δάσος για περιήγηση στη φύση. Αυτό το είδος ρόλλερ για όλες τις επιφάνειες διαθέτει μεγάλες ρόδες με αέρα και παρέχουν αρκετά καλή πρόσφυση σε λιθόστρωτα μονοπάτια, τραχιές επιφάνειες αλλά και υγρό έδαφος. Τα off-road ρόλλερ προσφέρουν αρκετές δυνατότητες για μια εξαντλητική άσκηση σε ολόκληρο το σώμα.

Ανεξάρτητα από την εποχή, το έδαφος ή τον καιρό, τα off-road ρόλλερ είναι ιδανικά για να εξερευνήσετε ένα νέο περιβάλλον και να απολαύσετε τη φύση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν πατινάζ έξω από τις πόλεις και να δοκιμάσουν μια νέα υπαίθρια εμπειρία.

Επιλέγοντας τα κατάλληλα Off-Road Inline Ρόλλερ

Τα κατάλληλα ρόλλερ παντός εδάφους για περιπέτειες εκτός δρόμου εξαρτώνται από το είδος πατινάζ αλλά και από τις προτιμήσεις σας. Σε γενικές γραμμές, το πατινάζ εκτός δρόμου μπορεί να διαχωριστεί σε δύο είδη, στο cross-country και στο πατινάζ κατάβασης.

Με ρύθμιση παρόμοια με τα κανονικά inline ρόλλερ, τα ρόλλερ εκτός δρόμου για κατηφορικό πατινάζ διαθέτουν ένα σκελετό heavy-duty, σχεδιασμένο για να υποστεί μεγάλη κατάχρηση. Εξοπλισμένα με δύο ή τρία ελαστικά, τα συγκεκριμένα ρόλλερ μπορούν να αντέξουν σε υψηλές ταχύτητες και προσφέρουν μεγάλη ευελιξία όταν κυλούν μέσα στο δάσος ή σε χωματόδρομο.

Τα cross-country off-road ρόλλερ μοιάζουν πολύ με τα roller ski, όμως διαθέτουν μόνο δύο ελαστικά αέρα, τα οποία κάνουν πιο εύκολο το πατινάζ στη φύση. Οι σκελετοί τους είναι κατασκευασμένοι για να παρέχουν σταθερότητα και μεταφορά της δύναμης. Επιπλέον, τα ρόλλερ cross-country off-road διαθέτουν φρένα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η συνήθης διάμετρος στις ρόδες σε όλα τα off-road ρόλλερ είναι μεταξύ 125mm και 150mm, αλλά ορισμένα μοντέλα cross-country έχουν διάμετρο μέχρι και 200mm. Οι επενδύσεις στις μπότες είναι διαμορφώνονται με τη θερμότητα για ακόμη καλύτερη εφαρμογή και άνεση.

Ψάχνετε για υπαίθρια ρόλλερ σε λείες επιφάνειες; Εάν ναι, το κατάστημά μας διαθέτει επίσης διάφορα Roller Skis για κλασικό και skate roller ski.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις