×
Μενού

3-pack - Ice Skates

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

3 Pack Ice Skate Pads για ολόπλευρη προστασία

Αν θέλετε να φροντίσετε τα οστά και τις αρθρώσεις σας ενώ βρίσκεστε στον πάγο, τότε ένα πακέτο 3 προστατευτικών για πατινάζ στον πάγο είναι ο καλύτερος τρόπος. Στο πακέτο 3, θα βρείτε τον παραδοσιακό συνδυασμό επιγονατίδων πατινάζ στον πάγο, επιγονατίδων αγκώνα και προστατευτικών καρπού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από αυτά τα προϊόντα λειτουργούν διπλά ως κανονικά μαξιλάρια πατινάζ, μαξιλάρια για πατινάζ με ρολό και άλλα αθλήματα δράσης.

Όταν κάνετε πατινάζ στον πάγο, είναι σύνηθες να πέφτετε προς τα εμπρός στα γόνατά σας, ενώ προσπαθείτε να πιαστείτε με τα χέρια σας. Εδώ είναι που τα προστατευτικά καρπού και τα προστατευτικά γονάτων για πατινάζ στον πάγο έρχονται να σας σώσουν. Ο αφρός στα προστατευτικά θα απορροφήσει την πρόσκρουση, ενώ τα σκληρά εξωτερικά καλύμματα θα βοηθήσουν στην αποφυγή κοψιμάτων και περαιτέρω μώλωπες. Τα προστατευτικά αγκώνα είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμα, καθώς ο αγκώνας είναι μια ευαίσθητη περιοχή με πολλά νεύρα να τον διατρέχουν. Σχεδιασμένα παρόμοια με τα επιγονατίδες με μαξιλάρια απορρόφησης αφρού και εξωτερικά καλύμματα, μπορούν να σας σώσουν από πολλούς τραυματισμούς.

Θυμηθείτε να μην παραλείψετε το πιο σημαντικό κομμάτι προστατευτικού εξοπλισμού για το πατινάζ στον πάγο, το κράνος. Για να δείτε τη συλλογή μας, επισκεφθείτε την ενότητα Κράνη για πατινάζ στον πάγο.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις