×
Μενού

BMX Shin and Προστατευτικά αστραγάλου

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος

Τι είναι τα μαξιλαράκια κνήμης και αστραγάλου BMX;

Τα προστατευτικά κνήμης και αστραγάλου BMX είναι απαραίτητα για την ασφάλεια και την αποφυγή τραυματισμών κατά την οδήγηση BMX. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος, συνιστάται σε όλους τους αναβάτες BMX να φορούν προστατευτικό εξοπλισμό κάτω από τα γόνατα. Όπως γνωρίζετε, η απόπειρα κόλπων ενέχει τον κίνδυνο τραυματισμού, οπότε γιατί να μην οδηγείτε με αυτοπεποίθηση και ψυχική ηρεμία;

Τα προστατευτικά κνήμης BMX αποτρέπουν περισσότερα από μώλωπες και χτυπήματα - ένα άσχημο χτύπημα ή μια πτώση μπορεί να σας κρατήσει εκτός ποδηλάτου για εβδομάδες ή και μήνες. Τα προστατευτικά αστραγάλου BMX κάνουν παρόμοια δουλειά προστατεύοντάς σας από τυχόν χτυπήματα στο πεντάλ και παρέχοντας υποστήριξη στην περιοχή του αστραγάλου σας.

Ποια είναι τα καλύτερα μαξιλαράκια αστραγάλου και κνήμης BMX;

Τα ιδανικά προστατευτικά κνήμης θα σας κρατήσουν ασφαλείς, αλλά θα σας επιτρέψουν επίσης να κινείστε ελεύθερα. Η προστασία για BMX μπορεί να είναι σκληρή ή μαλακή και να φοριέται πάνω ή κάτω από τα ρούχα σας ανάλογα με το στυλ. Τα σκληρά προστατευτικά προσφέρουν τη μεγαλύτερη προστασία, ωστόσο είναι πιο ογκώδη και συνήθως πρέπει να φοριούνται πάνω από τα ρούχα σας. Τα ελαφριά μαξιλαράκια και μανίκια χρησιμοποιούν ένα πιο μαλακό προστατευτικό στρώμα που σκληραίνει κατά την πρόσκρουση. Αυτά μπορούν να φορεθούν είτε κάτω είτε πάνω από τα ρούχα. Τόσο τα προστατευτικά αστραγάλου όσο και τα προστατευτικά κνήμης BMX μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα ή ως συνδυασμένο προϊόν.

Αν χρειάζεστε να συμπληρώσετε το σετ προστασίας BMX, δείτε τη μεγάλη γκάμα προστατευτικών ειδών BMX.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις