×
Μενού

Παιδικά Snowboards & Παιδικά Πακέτα Snowboard

  Φίλτρα
Brands
Μήκος

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Παιδικά Snowboards για το παιδί σας

Το snowboarding είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές χειμερινό άθλημα για τα παιδιά και πολλοί το απολαμβάνουν ως εναλλακτική λύση στο σκι. Τα παιδιά μπορούν να προχωρήσουν εύκολα με snowboard junior, εφόσον το snowboard έχει το σωστό μήκος και πλάτος. Μερικά παιδιά λατρεύουν την αίσθηση του να κατεβαίνουν γρήγορα τις πλαγιές, ενώ άλλα απλώς απολαμβάνουν την ελευθερία της εξερεύνησης των πλαγιών με το δικό τους ρυθμό.

Ο βασικός εξοπλισμός που απαιτείται για το παιδικό snowboard είναι ένα παιδικό snowboard, μπότες snowboard και δέστρες. Αυτά μπορούν να αγοραστούν ως πακέτο ή μεμονωμένα. Η επιλογή των παιδικών πακέτων μας για snowboard είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος. Για να ντύσετε το παιδί σας κατάλληλα για snowboarding, δείτε το Snowboard Clothing & Winter Sports Apparel.

Πότε μπορεί το παιδί μου να μάθει snowboard;

Οι γονείς συχνά ρωτούν, σε ποια ηλικία μπορούν τα παιδιά τους να μάθουν snowboard; Τα μικρότερα νεανικά snowboard είναι σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 3 ετών. Αυτή τείνει να είναι η ηλικία όπου έχουν αναπτύξει αρκετές κινητικές δεξιότητες για να αρχίσουν να μαθαίνουν τα βασικά. Οι περισσότερες παιδικές σχολές snowboard έχουν ως νεότερους μαθητές τα 3 έτη.

Τι μέγεθος snowboard χρειάζεται το παιδί μου;

Το μέγεθος του snowboard για το παιδί σας θα πρέπει να καθορίζεται κυρίως από το ύψος του. Ο γενικός κανόνας είναι ότι το μήκος της σανίδας πρέπει να βρίσκεται μεταξύ του ύψους του στήθους και της μύτης του παιδιού σας. Πιο κοντά στο στήθος τους αν είναι αρχάριοι και πιο κοντά στη μύτη τους αν είναι προχωρημένοι. Οι σανίδες χιονιού 80 cm είναι μερικές από τις μικρότερες της αγοράς και είναι κατάλληλες για παιδιά ηλικίας 3 ετών (με ύψος περίπου 95 cm).

Ελέγξτε το Διάγραμμα μεγεθών snowboard, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μήκος και το πλάτος του snowboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις