×
Μενού

Φουσκωτές Σανίδες SUP

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μήκος
Δραστηριότητα SUP
Βάρος χρήστη

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι είναι το Stand-Up Paddle Boarding;

Το stand-up paddleboarding (SUP) προσφέρει έναν διασκεδαστικό τρόπο να ταξιδέψετε στο νερό με το πρόσθετο πλεονέκτημα της προπόνησης ολόκληρου του σώματος. Η όρθια θέση στη σανίδα σας δίνει το πλεονέκτημα να βλέπετε τι υπάρχει κάτω από το νερό. Αυτό το άθλημα μαθαίνεται εύκολα και μπορείτε να εξασκηθείτε ακόμη και στο σερφ σε μικρά κύματα.

Από τι είναι φτιαγμένα τα Paddle Boards;

Υπάρχουν δύο τύποι σανίδων κουπιών - οι στερεές και οι φουσκωτές. Οι στερεές σανίδες, γνωστές και ως SUPs, είναι κατασκευασμένες από έναν πυρήνα αφρού που τυλίγεται είτε με υαλοβάμβακα, είτε με ανθρακονήματα και πλαστικό. Αντί για αφρώδη πυρήνα, οι φουσκωτές σανίδες stand-up paddle (iSUPs) χρησιμοποιούν αέρα για να παρέχουν άνωση και σταθερότητα. Οι φουσκωτές σανίδες paddle είναι ιδανικές για περιστασιακούς και αρχάριους κωπηλάτες ή για όσους έχουν περιορισμένο χώρο για να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό τους.

Επιλέγοντας τη σωστή φουσκωτή σανίδα κωπηλασίας

Το βάρος σας και το στυλ οδήγησης καθορίζουν το φουσκωτό SUP που πρέπει να πάρετε. Είναι σημαντικό να εξετάσετε το μήκος και το πλάτος της σανίδας. Οι κοντές σανίδες κάτω των τριών μέτρων είναι πιο ευέλικτες και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για παιδιά. Οι μεσαίου μήκους σανίδες γύρω στα δέκα με δώδεκα πόδια είναι ιδανικές για περιστασιακούς και αρχάριους κωπηλάτες. Ενώ οι μακριές σανίδες SUP είναι καλές για αγώνες και περιηγήσεις.

Το κοινό πλάτος των φουσκωτών σανίδων κουπιών κυμαίνεται από είκοσι πέντε έως τριάντα έξι ίντσες. Οι φαρδύτερες σανίδες είναι ιδανικές για μεγαλύτερους ανθρώπους και για όσους θέλουν να μεταφέρουν φορτίο. Οι στενές σανίδες SUP είναι καλύτερες για μικρότερα άτομα και για όσους αναζητούν ταχύτητα.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την κωπηλασία και τις σανίδες SUP; Ελέγξτε τον οδηγό μας για την αγορά σανίδας SUP.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις