×
Μενού

Φρένα Rollers

  Φίλτρα
Brands

Έχουν φρένα τα Inline Skates;

Τα φρένα του Inline skate βρίσκονται συνήθως σε πατίνια γυμναστικής. Αυτά τα φρένα αποτελούνται από ένα σκληρό λαστιχένιο μαξιλάρι που τοποθετείται στο πίσω μέρος του πατινάζ, πίσω από τον τελευταίο τροχό του πλαισίου. Τα φρένα για inline πατίνια επιτρέπουν στους πατινέρ να σταματούν σηκώνοντας το δάχτυλο του πατινιού, πιέζοντας το ελαστικό μαξιλάρι στο έδαφος. Όντας ο ευκολότερος τρόπος για να σταματήσει κανείς με inline skates, τα τακάκια φρένων είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τους αρχάριους.

Τύποι φρένων Inline Skate

Τα πατίνια γυμναστικής και αναψυχής διαθέτουν είτε παραδοσιακά φρένα είτε το προηγμένο σύστημα πέδησης (ABT). Όπως αναφέρθηκε, τα παραδοσιακά φρένα είναι τα σκληρά λαστιχένια μαξιλαράκια που βρίσκονται στο πίσω μέρος του πατινάζ. Συνήθως, το φρένο τοποθετείται στο δεξί παγοπέδιλο, αλλά μπορεί να αλλάξει μεταξύ των παγοπέδιλων για τους πατινέρ που κυριαρχούν με το αριστερό πόδι.

Τα παραδοσιακά φρένα λειτουργούν στρέφοντας το πατίνι που φρενάρει προς τα πάνω και πιέζοντας έτσι τη φτέρνα και το φρένο στο έδαφος. Από την άλλη πλευρά, τα φρένα ABT εγκαθίστανται πιο κοντά στο έδαφος σε σύγκριση με τα παραδοσιακά φρένα, επιτρέποντας στους πατινέρ να διατηρούν εύκολα την ισορροπία τους κατά το φρενάρισμα. Αυτό το είδος φρένου είναι η βέλτιστη επιλογή για τους απολύτως αρχάριους.

Θυμηθείτε να αλλάξετε τα φρένα του Inline Skate

Κάποια στιγμή, τα προτοποθετημένα φρένα θα φθαρούν και θα πρέπει να αντικατασταθούν. Η διαδικασία αλλαγής είναι πολύ απλή και απαιτεί μόνο ένα νέο φρένο πατινάζ, ένα κλειδί Allen και λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να αλλάζετε τα φρένα πριν φθαρούν εντελώς. Ένα πολύ φθαρμένο φρένο στο πατίνι σας μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικό όταν προσπαθείτε να σταματήσετε.

Αν ψάχνετε για φρένα για τα τετράτροχα πατίνια σας, θα πρέπει να δείτε την κατηγορία μας για τα τακάκια φρένων & toe stops για πατίνια ρόλερ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις