×
Μενού

Επιγονατίδες skate

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος

Τα προστατευτικά γόνατος skate απορροφούν τις σκληρές κρούσεις

Οι skateboarders προσγειώνονται τακτικά στα γόνατά τους όταν έχουν πέσει ή χτυπήσει, και αυτό είναι το πιο συνηθισμένο μέρος του σώματος που τραυματίζεται. Φορώντας επιγονατίδες για τα γόνατα του skateboard θα μειωθούν σημαντικά οι μώλωπες και ο πόνος όταν τα γόνατα προσκρούουν στο έδαφος. Είτε μαθαίνετε το πρώτο σας κόλπο είτε κάνετε vert skateboard εδώ και χρόνια, οι επιγονατίδες συνιστώνται ανεπιφύλακτα.

Πολλά προστατευτικά γόνατος διαθέτουν ρυθμιζόμενους ιμάντες με βέλκρο και σκληρές πλαστικές πλάκες πάνω από τα γόνατα. Άλλα στυλ, όπως τα προστατευτικά μανικιών, μπορούν να φορεθούν κάτω από τα ρούχα, καθώς έχουν μικρότερη αφρώδη επένδυση και πιο στενή εφαρμογή. Για να βρείτε το σωστό μέγεθος, πολλές μάρκες αναγράφουν την περιφέρεια του γόνατος στο διάγραμμα μεγεθών τους για να σας καθοδηγήσουν. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή μεζούρα και ακολουθήστε το διάγραμμα για να δείτε ποιο μέγεθος ταιριάζει καλύτερα.

Τα παιδικά προστατευτικά skateboard που έχουν το κατάλληλο μέγεθος μπορείτε να τα βρείτε στην κατηγορία Προστασία skateboard για παιδιά.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις