×
Μενού

Grip tape για πατίνια για κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Πλάτος
Μήκος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 4

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Καινούριο grip tape για πατίνια για περισσότερο έλεγχο

Το grip tape είναι βασικό κομμάτι του πατινιού για να μη γλιστράνε τα πόδια σας όταν κάνετε πατίνι. Με το grip tape είστε σίγουροι ότι τα πόδια σας θα μείνουν "κολλημένα" στο deck, ιδιαίτερα σημαντικό όταν κάνετε κόλπα. Προσφέρει περισσότερο κράτημα για να προσγειώνεστε όσο καλύτερα γίνεται και σας δίνει περισσότερο και καλύτερο έλεγχο του πατίνιου.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μία μεγάλη επιλογή από grip tapes σε διάφορα στυλ και σχέδια από τα κλασικά μαύρα, χρωματιστά μέχρι και διαφανή.

Grip tapes για πατίνια για κόλπα: έτοιμα, φύλλα ή ολόκληρο ρολό

Με τον καιρό το grip tape σας θα γίνεται όλο και πιο λείο - μία ένδειξη ότι πρέπει να το αλλάξετε. Μπορείτε να αγοράρεσετε ήδη κομμένα grip tapes και έτοιμα για χρήση. Αν από την άλλη προτιμάτε να κόβετε μόνοι σας το grip tape, διαθέτουμε φύλλα και ρολά. Αν αγοράσετε ολόκληρο ρολό, εξοικονομείτε χρήματα και είναι η ιδανική λύση αν είστε παρέα και χρειάζεστε όλοι καινούριο grip tape για το πατίνι σας

Όταν βάζετε το grip tape στο πατίνι σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μη δημιουργηθούν φουσκάλες. Οι φουσκάλες μειώνουν τη διάρκεια ζωής του grip tape και το εμποδίζουν να κολλήσει καλά στο deck.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την αγορά grip tape για το πατίνι σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον Οδηγό αγοράς grip tape για πατίνια.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις