×
Μενού

Παιδικά πατίνια με 4 ρόδες (ετών 3+)

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Μπότα με ρυθμιζόμενο μέγεθος
Επίπεδο ικανότητας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Παιδικά πατίνια με 4 ρόδες

Τα πατίνια με 4 ρόδες είναι συνήθως ιδανικά για μικρά παιδιά καθώς οι ρόδες τα βοηθούν να κρατήσουν την ισορροπία τους και στις χαμηλές ταχύτητες. Κάποια από τα παιδικά πατίνια έχουν:

  • πρακτικό κλείσιμο για να είναι πιο εύκολο για το παιδί να βάλει και να βγάλει τη μπότα
  • αφαιρούμενο εσωτερικό που πλένεται
  • ρυθμιζόμενες μπότες

Άλλα παιδικά πατίνια μοιάζουν περισσότερο με τα πατίνια ενηλίκων.

Ποια παιδικά πατίνια να επιλέξω;

Τα παιδικά πατίνια με 4 ρόδες που δεν είναι ούτε πολύ οικονομικά αλλά ούτε και πολύ ακριβά είναι μια πολύ καλή επιλογή για αρχάριους. Βέβαια η ποιότητα δεν είναι πάντα ανάλογη της τιμής. Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιδικά πατίνια με 4 ρόδες, σε πολλές διαφορετικές τιμές και ποιότητες για να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Τα πιο οικονομικά πατίνια είναι στην ουσία πατίνια - παιχνίδια, είναι κατάλληλα για να παίξουν τα παιδιά σας αλλά δεν είναι εξαιρετικής ποιότητας και δεν έχουν ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Από την άλλη τα πιο ακριβά παιδικά πατίνια που διαθέτουμε είναι μοντέλα από τη Rio και τη Roces και μοιάζουν πολύ με τα πατίνια ενηλίκων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τον Οδηγό αγοράς rollers / πατινιών.

Τι μέγεθος να επιλέξω όταν αγοράζω παιδικά πατίνια με 4 ρόδες;

Πολλά παιδικά πατίνια με 4 ρόδες είναι μικρά σε μέγεθος. Γι’ αυτό το λόγο σας προτείνουμε να επιλέξετε πατίνια 1 ή 2 νούμερα μεγαλύτερα από το νούμερο που φοράει το παιδί σας. Μη ξεχνάτε όμως να διαβάζετε πάντα την περιγραφή του προϊόντος πριν αγοράσετε τα πατίνια. Συνήθως στην περιγραφή μπορείτε να δείτε αν τα συγκεκριμένα πατίνια είναι μικρά ή μεγάλα σε μέγεθος. Τέλος, ένα πολύ πρακτικό χαρακτηριστικό που έχουν μερικά παιδικά πατίνια με 4 ρόδες είναι ότι το μέγεθος τους ρυθμίζεται κι έτσι δε χρειάζεται να αγοράζετε καινούρια πατίνια κάθε χρόνο.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις