Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Επιγονατίδες

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

Επιγονατίδες που σας δίνουν ελευθερία κινήσεων

Βρείτε εδώ τις κατάλληλες επιγονατίδες για σας και αποφύγετε τους τραυματισμούς όταν κάνετε πατίνι, skate ή rollers. Διαθέτουμε επιγονατίδες για όλα τα επίπεδα οι οποίες είναι ανατομικές και είναι φτιαγμένες από υλικά που αφήνουν το δέρμα σας να αναπνέει, Είναι άνετες για να μπορείτε να κινηθείτε χωρίς να αισθάνεστε ότι κάτι σφίγγει τα γόνατά σας. Κάποιες επιγονατίδες έχουν και αντανακλαστικές ταινίες για να είστε ορατοί όταν έξω είναι σκοτεινά.

Επιγονατίδες για σκι, snowboard, BMX, χορό και καθημερινή χρήση.

Οι επιγονατίδες που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα είναι σχεδιασμένες ειδικά για skaters και riders αλλά πολλοί τις προτιμούν και για σκι, snowboard αλλά και BMX. Ειδικά οι επιγονατίδες G-Form είναι πολύ δημοφιλής επιλογή, επειδή έχουν ανατομικό σχήμα και σκληραίνουν μόνο στην πρόσκρουση.

Οι ελαστικές επιγονατίδες θα σας φανούν χρήσιμες και αν χορεύετε και κάνετε πρόβες μιας και ορισμένες κινήσεις επιβαρύνουν τα γόνατά σας.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιγονατίδες και αν έχετε καθημερινές ενοχλήσεις στα γόνατα και θέλετε να τα ανακουφίσετε καθώς και όταν κάνετε δουλειές που τα επιβαρύνουν, όπως για παράδειγμα η κηπουρική.

Ακόμα κι κάποιοι skaters δε θεωρούν τις επιγονατίδες απαραίτητες, εμείς στη Skatepro συνιστούμε να φοράτε επιγονατίδες και προστατευτικά. Έτσι όχι μόνο θα μπορέσετε να ευχαριστηθείτε το άθλημά σας για πολλά χρόνια χωρίς να έχετε ενοχλήσεις στα γόνατα, αλλά θα έχετε και περισσότερη αυτοπεποίθηση να δοκιμάσετε καινούρια κόλπα και φιγούρες επειδή θα νιώθετε ασφαλείς.

Ειδικά σχεδιασμένες επιγονατίδες για περισσότερη ασφάλεια

Οι επιγονατίδες βγαίνουν σε πολλά σχέδια - κάποιες έχουν σχεδιαστεί και με ειδική τεχνολογία για να έχετε επιπλέον άνεση και να μη νιώθετε καν ότι φοράτε κάτι στα γόνατά σας. Κάποια μοντέλα έχουν και επίπεδο σχέδια και μπορείτε να τα φοράτε κάτω από τα ρούχα σας χωρίς να φαίνονται.
Επίσης, πολλές επιγονατίδες σχεδιάζονται με ιδιαίτερη έμφαση στο design για να μη χάνετε το στυλ σας όταν τις φοράτε

Από τι σας προστατεύουν οι επιγονατίδες;

Οι επιγονατίδες προστατεύουν τα γόνατα σας από τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν όταν πέφτετε. Είτε πέσετε πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια όπως είναι το έδαφος, είτε σε τοίχο ή ράμπα, οι επιγονατίδες θα μειώσουν δραστικά τους τραυματισμούς στα γόνατα και στα οστά του μηρού και της κνήμης. Αυτά είναι σημεία που τραυματίζονται συχνά στο skate, επειδή μπορεί να προσγειωθείτε στραβά μετά από κάποιο κόλπο. Τέλος, οι επιγονατίδες απορροφούν τους κραδασμούς χάρη στης επένδυση και τη συμπίεση που έχουν κι έτσι τα γόνατά σας είναι σταθερά και προστατευμένα.

Δείτε σε αυτή τη σελίδα τις διάφορες επιγονατίδες που διαθέτουμε και βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι για εσάς.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις