×
Μενού

Kiteboard Gear

Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

Φτιάξτε το kite σας σε χρόνο μηδέν

Το Kitesurfing είναι ένα θαλάσσιο άθλημα υψηλής ταχύτητας και μεγάλης επίδρασης. Παρόλο που ο εξοπλισμός kiteboard είναι κατασκευασμένος από ποιοτικά, ανθεκτικά υλικά, θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να αντικαταστήσετε ή να αναβαθμίσετε τον φθαρμένο εξοπλισμό. Είναι καλή ιδέα να έχετε κάποιο εφεδρικό εξοπλισμό kiteboard πριν χαλάσει και να παίρνετε πάντα μαζί σας στη θάλασσα ανταλλακτικά σε περίπτωση επείγουσας επισκευής.

Ο τυπικός εξοπλισμός kitesurfing που θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνει προϊόντα όπως φυσαλίδες και ίνες ενίσχυσης. Συνιστάται επίσης να έχετε μια εφεδρική βαλβίδα. Όλες οι βαλβίδες θα παρουσιάσουν διαρροή και θα φθαρούν με την πάροδο του χρόνου, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα εφεδρικό.

Ορισμένες μάρκες προσφέρουν επίσης ένα πλήρες κιτ επισκευής που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα βολικό κουτί.

Πώς λειτουργεί μια αντλία kite;

Μπορεί να μην είναι η πιο διασκεδαστική διαδικασία, αλλά κάθε kitesurfer πρέπει να ανεβάσει τον χαρταετό του πριν μπει στο νερό. Οι χειροκίνητες αντλίες εξακολουθούν να είναι οι πιο συνηθισμένες, αλλά πολλά μοντέλα σας δίνουν τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ μονόχρονης και δίχρονης πλήρωσης, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε άμεσα από την πλήρωση με μεγάλο όγκο και χαμηλή πίεση στην πλήρωση με μικρό όγκο και υψηλή πίεση.

Άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε με την αντλία σας περιλαμβάνουν την απόκτηση μιας αντλίας με μετρητή στην κορυφή, ώστε να μπορείτε να βλέπετε το psi που φουσκώνετε. Επιπλέον, πολλά κιτ χαρταετού θα συνοδεύονται από διάφορα ακροφύσια, ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει ένα που να ταιριάζει στη βαλβίδα.

Αν ψάχνετε κάτι για να αποθηκεύσετε όλο τον εξοπλισμό σας, τότε ένας βολικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πάρετε στα χέρια σας μια Surf Bag.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις