×
Μενού

Cross Country Ski Bindings - Classic

  Φίλτρα
Brands
Συμβατά με μπότες
Πλάκες τοποθέτησης για τις συγκεκριμένες δέστρες

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Αγοράζοντας κλασικές δέστρες σκι Cross Country

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε ή να προσθέσετε ένα ζευγάρι κλασικών δεσμών cross country στα σκι σας, τότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιο σύστημα δεσμών θα θέλατε. Διακρίνονται σε 3 κατηγορίες - NNN (New Nordic Norm), SNS (Salomon Nordic System) και 75 mm (3-pin). Εάν έχετε ήδη ένα ζευγάρι μπότες σκι cross country, η εξωτερική σόλα ή η περιγραφή του προϊόντος θα σας ενημερώσει με ποιο σύστημα πρόσδεσης σκανδιναβικών σκι θα λειτουργούν.

Είναι οι συνδέσεις NNN και SNS ίδιες;

Οι δέστρες NNN, σχεδιασμένες από την εταιρεία Rottefella, ΔΕΝ είναι οι ίδιες με τις δέστρες SNS που παράγει η Salomon. Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε ορατά από τον αριθμό των ραβδώσεων που έχουν κατά μήκος των δεσμών. Οι δέστρες NNN έχουν δύο λεπτότερες κορυφογραμμές, ενώ οι δέστρες SNS έχουν μία παχιά κορυφογραμμή. Οι σόλες των μπότες του σκι πρέπει να ταιριάζουν με το μοτίβο των κορυφογραμμών, προκειμένου να είναι συμβατές με τις δέστρες.

Οι δέστρες NNN έχουν γίνει ο κυρίαρχος τύπος δέστρας για σκι cross country. Μάρκες όπως η Fischer, η Rottefella, η Salomon, η Atomic και η Rossignol παράγουν εξοπλισμό γύρω από αυτό το σχέδιο. Αυτές οι μάρκες έχουν επίσης κατασκευάσει τις μοναδικές τους εκδόσεις που λειτουργούν με το σύστημα NNN. Κοινά ονόματα προϊόντων όπως Turnamic, Prolink και NIS εμφανίζονται τακτικά στην αγορά.

Για μια βαθύτερη κατανόηση των δεσμών του σκι cross country, μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας - Συμβατότητα των δεσμών cross country. Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας Classic Cross Country Ski Boots και βρείτε τις κατάλληλες μπότες.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις