×
Μενού

Μπατόν Roller Ski

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μήκος
Διάμετρος μύτης

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Επιλέξτε τα μπατόν του Rollerski σας

Τα σωστά κοντάρια για το σκι με ρόλερ μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην απόλαυσή σας όταν κάνετε σκι με ρόλερ. Τα κοντάρια όχι μόνο σας βοηθούν να προχωρήσετε μπροστά, αλλά αποτελούν και ένα σημαντικό εργαλείο εξισορρόπησης για να έχετε τον έλεγχο. Τα κύρια σημεία που πρέπει να εξετάσετε είναι το υλικό και το μήκος των κοντάρια του roller ski, καθώς θα πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ και το ύψος σας στο σκι.

Μήκος μπατόν Rollerski

Το μήκος των πασσάλων σας εξαρτάται από το αν κάνετε κλασικό σκι ή πατινάζ. Τα κλασικά κοντάρια του roller ski πρέπει να είναι περίπου 30 cm μικρότερα από το συνολικό σας ύψος. Αυτό είναι το βέλτιστο για τις κινήσεις των χεριών που κάνετε. Τα κοντάρια του roller ski για πατινάζ πρέπει να είναι περίπου 20 cm κοντύτερα από το συνολικό σας ύψος. Συνιστάται να είναι λίγο μακρύτερα από τα κλασικά, επειδή οι κινήσεις από πλευρά σε πλευρά επιτρέπουν περισσότερο χώρο για να φτάσετε.

Υλικά Μπατόν Rollerski

Οι στύλοι του Rollerski κατασκευάζονται συνήθως από άνθρακα, υαλοβάμβακα ή συνδυασμό των δύο. Κάθε ένας από τους τύπους υλικών έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Τα κοντάρια που είναι 100% από άνθρακα είναι άκαμπτα, ελαφριά και προσφέρουν την καλύτερη μεταφορά ισχύος από το χέρι στην άκρη του κοντάριου. Αυτοί είναι κατάλληλοι για έμπειρους roller skiers και δρομείς. Οι στύλοι που έχουν συνδυασμό 50% άνθρακα, 50% fiberglass είναι πιο εύκαμπτοι, βαρύτεροι και έτσι δεν σπάνε τόσο εύκολα όσο οι στύλοι από πλήρως άνθρακα. Αυτό είναι γενικά πιο οικονομικό και είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ερασιτέχνες roller skiers.

Άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν ιμάντες για κοντάρια, λαβές για κοντάρια του σκι (γενικά κατασκευασμένες από φελλό) και ανταλλακτικά άκρων για κοντάρια του σκι που μπορεί να διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Για να δείτε περισσότερο εξοπλισμό για τα μπαστούνια του σκι με ρόλερ, μπορείτε να δείτε τα Αξεσουάρ για τα μπατόν rollerski.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις