×
Μενού

Longboard Grip Tape

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μήκος
Πλάτος

Μείνετε υπό έλεγχο με το Longboard Griptape

Το Griptape είναι το υλικό που μοιάζει με γυαλόχαρτο και το οποίο κολλάτε στην κορυφή της σανίδας σας. Είναι αυτό που συμβάλλει στη δημιουργία της τριβής μεταξύ των παπουτσιών σας και της σανίδας και είναι σημαντικό για να διατηρείτε τον έλεγχο κατά την οδήγηση. Έτσι, για το longboarding, η ύπαρξη griptape συνιστάται ανεπιφύλακτα, ειδικά αν σας αρέσει το επιθετικό pumping και το carving.

Μπορεί το κανονικό griptape για skateboard να χρησιμοποιηθεί για longboards; Εφόσον είναι αρκετά μακρύ και φαρδύ, τότε ναι. Ωστόσο, το ειδικά κατασκευασμένο griptape για longboarding είναι συχνά πιο χοντρό για να αντέχει το διαφορετικό στυλ οδήγησης.

Τα griptapes διατίθενται σε μια δροσερή γκάμα στυλ και σχεδίων για να προσαρμόσετε τη σανίδα σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε την εμφάνιση του deck σας, σκεφτείτε να πάρετε κάποιο διαφανές griptape. Το clear longboard griptape λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και η κανονική ταινία, αλλά μπορείτε ακόμα να βλέπετε το σχέδιο και τα γραφικά του deck σας.

Συντήρηση του Griptape σας

Η συντήρηση του griptape σας θα διασφαλίσει ότι θα διαρκέσει περισσότερο και ότι θα έχετε μια καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Το πρώτο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε σωστά την ταινία και ότι αποφεύγετε τυχόν φυσαλίδες αέρα. Για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό σωστά, δείτε τον οδηγό και το βίντεό μας σχετικά με το πώς να τοποθετήσετε το Griptape.

Θυμηθείτε επίσης να καθαρίζετε τακτικά το griptape σας για να το διατηρήσετε απλωμένο και φρέσκο. Για να το κάνετε αυτό, απλά τρίψτε το με ένα καθαριστικό griptape. Με την πάροδο του χρόνου όμως, όλα τα griptape φθείρονται και χρειάζονται αντικατάσταση.

Το πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε την ταινία σας εξαρτάται από το πόσο συχνά κάνετε πατινάζ και το είδος του πατινάζ που κάνετε. Αν αισθάνεστε ότι χάνετε την αίσθηση τριβής ακόμα και μετά τον καθαρισμό της, τότε είναι σημάδι ότι χρειάζεστε νέα ταινία.

Αν χρειάζεστε ταινία για skateboarding, ρίξτε μια ματιά στο Skateboard Griptape μας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις