×
Μενού

Scooter Pads & Skate Pads 2-pack

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

Αποκτήστε μαξιλάρια σκούτερ για ολόπλευρη προστασία

Όταν οδηγείτε σκούτερ, είναι σημαντικό να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό και να φροντίζετε τα πιο ευάλωτα μέρη του σώματός σας. Μετά το κεφάλι, τα γόνατα και ο αγκώνας είναι τα επόμενα μέρη του σώματος για τα οποία θα πρέπει να έχετε προστασία στο σκούτερ. Όταν πέφτετε από το σκούτερ σας, είναι φυσιολογικό να προσγειωθείτε σε οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη του σώματος, οπότε η προστασία τους θα μειώσει τον κίνδυνο να τραυματιστείτε.

Αποκτήστε ένα σετ μαξιλαριών σκούτερ

Ο ευκολότερος τρόπος για να προστατευτείτε πριν πάτε για μια συνεδρία με σκούτερ είναι να πάρετε ένα σετ μαξιλαριών για σκούτερ. Όχι, μόνο θα έχετε συνέπεια στην ποιότητα και το μέγεθος, αλλά θα έχετε και ένα σετ ταιριαστών μαξιλαριών σκούτερ. Τα σετ προστασίας για σκούτερ είναι επίσης πάντα σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Τα σετ προστασίας σκούτερ διατίθενται σε συσκευασία 2 τεμαχίων με προστατευτικά γόνατος και προστατευτικά αγκώνα. Τα στυλ μπορεί να διαφέρουν, με πολλά να έχουν ελαστικούς ιμάντες για την προσαρμογή του μεγέθους και να χρησιμοποιούν σκληρά κελύφη πρόσκρουσης για μέγιστη προστασία. Αν θέλετε να αγοράσετε αυτό το εργαλείο προστασίας μεμονωμένα, τότε ελέγξτε τα μαξιλάρια γόνατος σκούτερ και τα μαξιλάρια αγκώνα σκούτερ.

Αν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία του σκούτερ, ειδικά για οδήγηση στο πάρκο, τότε δείτε το Scooter: Ο απόλυτος οδηγός για την προστασία στο πάρκο.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις