Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Off-Road Skating

Off-Road Skating Συνδυάζει Άθληση και Φύση

Το off-road skating, το οποίο ονομάζεται και dirt skating ή αλλιώς και πατινάζ εκτός δρόμου, είναι μια μορφή inline πατινάζ για συνθήκες εκτός δρόμου, όπως για παράδειγμα σε χωματόδρομο, ορεινά μονοπάτια και δασικά μονοπάτια. Λόγω των δύσκολων και ανώμαλων επιφανειών, το off-road skating δεν είναι εφικτό να γίνει με κανονικά ρόλλερ για fitness. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ρόλλερ για fitness έχουν μικρότερες ρόδες και ρουλεμάν τα οποία δεν είναι κατασκευασμένα για πίστες εκτός δρόμου.

Αν πραγματικά θέλετε να κατακτήσετε τα δασικά μονοπάτια και να εξερευνήσετε την ερημιά, ανεξάρτητα από την επιφάνεια και τον καιρό, τότε θα χρειαστείτε ανθεκτικά ρόλλερ τα οποία είναι κατάλληλα για πίστες εκτός δρόμου με μεγάλα ελαστικά, γεμάτα αέρα. Το οff-road inline skating είναι κατάλληλο για πιο έμπειρους σκέιτερ, οι οποίοι έχουν ήδη καλή ισορροπία, είναι εξοικειωμένοι με τις ανώμαλες επιφάνειες και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στη φύση.

Διαφορετικά στυλ Rollerblading εκτός δρόμου

Το οff-road skating μπορεί να χωριστεί σε δύο γενικά είδη - κατηφορικό & cross-country. Το cross-country skating είναι ένας συνδυασμός σκανδιναβικής πεζοπορίας, roller ski και inline skating. Το συγκεκριμένο είδος πατινάζ εκτελείται χρησιμοποιώντας δύο μπατόν τα οποία θα σας βοηθήσουν να κυλήσετε σε ανώμαλα εδάφη. Επιπλέον, το cross-country skating εκτελείται με δύο ρόδες, παρόμοιες με το roller ski.

Το κατηφορικό off-road skating πραγματοποιείται συνήθως σε περιοχές με λόφους, όπου τα ρόλλερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατηφορίσουν χωμάτινους λόφους ή λόφους με γρασίδι, σε όλες τις καιρικές συνθήκες - ακόμη και με χιόνι. Ωστόσο, για να αποφύγετε τραυματισμούς, δε συνιστάται να τα χρησιμοποιήσετε σε πολύ απότομους λόφους. Το κατηφορικό skating πραγματοποιείται συνήθως χωρίς μπατόν και με τρεις ρόδες.

Εάν σας ενδιαφέρει το απλό πατινάζ ή πατινάζ γυμναστικής σε πιο ομαλό δρόμο και πεζοδρόμια, δείτε τις κατηγορίες Roller Blades και Freeskates.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις