×
Μενού

Ρόδες Πατίνι για Κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Διάμετρος
Πυρήνας
Φάρδος hub ρόδας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ρόδες για πατίνια - Βασικό υλικό

Ένα πολύ βασικό κομμάτι του πατινιού σας είναι οι ρόδες μιας και καθορίζουν το πόσο ομαλά θα κάνετε πατίνι αλλά και το πόσο καλά θα ανταποκρίνεται το πατίνι σας. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ρόδες εξαιρετικής ποιότητας για πατίνια για κόλπα. Είτε ψάχνετε για καινούριες χρωματιστές ρόδες που να ταιριάζουν με το στυλ σας είτε ψάχνετε ρόδες που να σας δίνουν περισσότερο κράτημα, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε μας!

Γενικά, οι ρόδες πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικές για να αντέχουν όλη την πίεση που ασκείται όταν κάνετε κόλπα.

Το βασικό υλικό της ρόδας στα πατίνια για κόλπα είναι συνήθως είτε το αλουμίνιο είτε το νάιλον.

Αν και πιο ακριβές από τις ρόδες με βασικό υλικό το νάιλον, οι ρόδες με βασικό υλικό το αλουμίνιο είναι πιο ανθεκτικές στους κραδασμούς και είναι μια πολύ καλή επένδυση.

Όταν διαλέγετε ρόδες για το πατίνι σας πρέπει να έχετε υπόψη το πού κάνετε συνήθως πατίνι. Αν κάνετε ας πούμε πατίνι μόνο σε πάρκα εσωτερικού χώρου, ράμπες και verts τότε θα χρειαστείτε σχετικά σκληρές ρόδες. Αν χρησιμοποιείτε το πατίνι σας μόνο για μετακινήσεις, τότε να διαλέξετε μαλακές ρόδες που θα σας δώσουν μια πιο ομαλή αίσθηση.

Συμβατότητα ρόδας - πατινιού

Οι ρόδες για πατίνια για κόλπα βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη. Όσον αφορά τη διάμετρο, οι πιο κοινές διάμετροι είναι 100mm και 110mm. Δεν είναι όμως όλες οι ρόδες συμβατές με όλα τα πατίνια, οπότε πριν αγοράσετε καινούριες ρόδες δείτε ποια μεγέθη είναι συμβατά με το πατίνι σας

Σημείωση: Οι περισσότερες ρόδες για πατίνια για κόλπα έχουν ρουλεμάν και spacers εκτός κι αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στην περιγραφή και στα χαρακτηριστικά.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις