×
Μενού

Αξεσουάρ

Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

Τι αξεσουάρ σκι χρειάζομαι στις διακοπές μου;

Η προετοιμασία για διακοπές σκι μπορεί να είναι δύσκολη λόγω του όγκου των ρούχων και του εξοπλισμού σκι που πρέπει να έχετε μαζί σας. Μην παραβλέπετε τα μικρότερα αξεσουάρ του σκι που μπορούν να κάνουν τις διακοπές σας λίγο πιο εύκολες για εσάς.

Για τους σκιέρ που έχουν τον δικό τους εξοπλισμό, μερικά από τα πιο δημοφιλή εξαρτήματα σκι που πρέπει να προμηθευτείτε είναι οι ιμάντες σκι που ασφαλίζουν τα σκι σας μεταξύ τους και οι κλειδαριές σκι, ώστε τα σκι σας να μην κλαπούν. Πολλοί σκιέρ επιλέγουν να αγοράσουν μπότες σκι ως την πρώτη τους αγορά και θέλουν να τις φροντίζουν όσο καλύτερα μπορούν. Οι θερμαντήρες και τα στεγνωτήρια μπότας σκι βοηθούν στην απομάκρυνση της υγρασίας από την μπότα σκι και στη διατήρηση της επένδυσης της μπότας σκι. Τα καπάκια για τα δάχτυλα και τα τακούνια των σόλων των μπότες του σκι μπορούν να αντικατασταθούν για λόγους ασφαλείας όταν τα αρχικά έχουν φθαρεί.

Οι θερμαντήρες χεριών και ποδιών μπορούν να σώσουν την ημέρα

Τα χέρια και τα πόδια είναι συνήθως τα πρώτα μέρη του σώματος που παγώνουν τις κρύες μέρες ή όταν έχετε υπολογίσει λάθος πόσα στρώματα σκι πρέπει να φοράτε. Τα κρύα χέρια και τα κρύα πόδια μπορούν πραγματικά να σας στερήσουν την απόλαυση της ημέρας του σκι, οπότε η μεταφορά θερμαντικών μαξιλαριών στην τσέπη ή το σακίδιό σας είναι μια σοφή επιλογή.

Οι θερμαντήρες χεριών μιας χρήσης μπορούν συχνά να παραμείνουν ζεστοί για έως και 12 ώρες και πολλοί τύποι παράγουν θερμότητα απλά μέσω του σπασίματος του θερμαντικού μαξιλαριού ή μέσω της επαφής με τον αέρα. Η ίδια διαδικασία λειτουργεί και για τα θερμαντικά για τα πόδια, αλλά είναι προτιμότερο να το κάνετε μέσα στο σπίτι, καθώς απαιτεί να βγάλετε τις μπότες του σκι.

Εκτός από τη φροντίδα των χεριών και των ποδιών σας, μην ξεχνάτε να φροντίζετε και τα σκι σας. Η τακτική αποτρίχωση και ρύθμιση με κερί θα κάνει τα σκι σας να αισθάνονται καταπληκτικά όταν κατεβαίνετε τις πίστες. Δείτε τα προϊόντα μας για τη φροντίδα του σκι - Συντήρηση σκι.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις