×
Μενού

Άξονες για Πατίνια για Κόλπα

  Φίλτρα
Brands
Μήκος άξονα

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Άξονες για πατίνια σε διάφορες παραλλαγές.

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε ανταλλακτικά για τον άξονα και τις βίδες του άξονα σε περίπτωση που έχουν χαλάσει ή φθαρεί.

Η δουλειά του άξονα είναι στην ουσία να συνδέει τη ρόδα στο πατίνι, και να είναι ανθεκτικός χωρίς να κόβει την ταχύτητα του πατινιού.

Τα πιο κοινά υλικά στην κατασκευή άξονα, είναι το ατσάλι και το αλουμίνιο. Το ατσάλι είναι πιο γερό αλλά το αλουμίνιο πιο ελαφρύ -οπότε το πιο υλικό είναι το καλύτερο εξαρτάται κυρίως από τις προτιμήσεις και το στυλ του κάθε rider.

Οι άξονες για πατίνια διατίθενται είτε σε σετ με βίδες είτε με ενσωματωμένο σπείρωμα. Υπάρχουν διαφορετικά μήκη και διάμετροι, κάποια μεγέθη ταιριάζουν με συγκεκριμένες εταιρείες. Για παράδειγμα τα πιρούνια Ethic και District είναι συμβατά με άξονες μήκους 85 mm. Η πιο κοινή διάμετρος της βίδας είναι τα 8 mm, αλλά υπάρχουν βίδες και με διάμετρο 6 mm, 10 mm και με διάφορες άλλες διαμέτρους.

Υπάρχουν άξονες για τη πίσω και τη μπροστινή ρόδα. Όταν επιλέγετε άξονα για την πίσω ρόδα, η διάμετρος του άξονα πρέπει να είναι συμβατή με το deck και όταν επιλέγετε άξονα για την πίσω ρόδα, η διάμετρος του άξονα πρέπει να είναι συμβατή με το πιρούνι.

Μπορείτε να τοποθετήσετε pegs στους άξονες

Μπορείτε να βάλετε τα περισσότερα pegs σε σχεδόν όλα τα decks, με τη χρήση spacers και ενός μακρύ άξονα.

Το μέγεθος του άξονα που θα επιλέξετε, εξαρτάται από το πόσα pegs θέλετε να βάλετε πάνω και από το τι deck και πιρούνι έχετε.

Καλό είναι, να μετρήσετε το μήκος της βίδας του άξονα που θέλετε να αντικαταστήσετε έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι ο καινούριο άξονας που θα επιλέξετε θα έχει το σωστό μήκος

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέριες για τους άξονες για πατίνια για κόλπα, κάντε κλικ εδώ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις