×
Μενού

Ski bikes

Τι είναι το Snow Scooter;

Ένα σκούτερ χιονιού περιγράφεται καλύτερα ως ένα σκούτερ ακροβατικών στο χιόνι. Αντί να πατάει σε τροχούς, το σκούτερ χιονιού έχει μπροστινά και πίσω σκι, γνωστά και ως έλκηθρα, που μπορούν να γλιστρούν και να σέρνονται στο χιόνι. Ο υπόλοιπος σχεδιασμός είναι πολύ παρόμοιος με κατάστρωμα, πιρούνι, σφιγκτήρα και τιμόνι.

Είτε πρόκειται για σκούτερ χιονιού για παιδιά είτε για ενήλικες, είναι πολύ διασκεδαστικά, καθώς μπορούν να οδηγηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Παρόμοια με τα σκούτερ ακροβατικών, τα σκούτερ χιονιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επίπεδο έδαφος όπου μπορείτε να δουλέψετε τις περιστροφές, τα άλματα και τα freestyle ακροβατικά σας. Αν έχετε μια λαχτάρα για ταχύτητα, τότε μπορείτε να κατεβείτε λόφους ή πίστες χιονοδρομικών κέντρων. Οι πιο έμπειροι αναβάτες μπορούν ακόμη και να πάρουν τα σκούτερ χιονιού εκτός πίστας και να μπουν στη φρέσκια πούδρα.

Πώς λειτουργεί ένα Snow Scooter;

Τα σκούτερ χιονιού ελέγχονται στρέφοντας το τιμόνι και μετατοπίζοντας το βάρος σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να ταξιδέψετε. Αυτές οι 2 κινήσεις βοηθούν την άκρη των σκι να πιάσει το χιόνι και να στρίψει αποτελεσματικά. Πώς σταματάτε με ένα snowcooter; Το σύρσιμο του ποδιού στο χιόνι είναι ένας απλός τρόπος για να σταματήσετε όταν δεν ταξιδεύετε γρήγορα. Άλλοι τρόποι για να επιβραδύνετε ή να σταματήσετε είναι να κατευθύνετε κατά μήκος και προς τα πάνω στο λόφο, ώστε η βαρύτητα να σας επιβραδύνει, ή να γλιστρήσετε το πίσω σκι στο πλάι και να χρησιμοποιήσετε τις άκρες για να πιάσετε το χιόνι.

Τα σκούτερ χιονιού είναι μια σούπερ διασκεδαστική εναλλακτική λύση στο snowboarding, το έλκηθρο ή το σκι, ειδικά αν είστε ήδη μέρος της ζωής των σκούτερ. Ένα άλλο εναλλακτικό άθλημα χιονιού που έχει εξελιχθεί από τη σκηνή των αστικών αθλημάτων δράσης είναι το snow skateboard, το οποίο είναι η απάντηση του skateboarding στους χιονισμένους χειμώνες. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό εδώ - Snow Skateboards / Snowskates

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις