×
Μενού

Impact Shorts and Padded Pants

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος

Τι είναι τα Impact Shorts;

Τα σορτς πρόσκρουσης, επίσης γνωστά ως ενισχυμένα σορτς και παντελόνια πρόσκρουσης, έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς από τις προσκρούσεις σε περίπτωση πτώσης. Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι εξοπλισμού μπορεί να σας σώσει από μώλωπες στα μέρη του σώματός σας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας πατινάζ σας. Τα παραγεμισμένα σορτς είναι άνετα, φοριούνται εύκολα και ταιριάζουν τέλεια κάτω από το τζιν σας.

Αξίζουν τα Impact Shorts;

Το να φοράτε παντελόνια ασφαλείας είναι πάντα μια καλή ιδέα για να σώσετε τους γοφούς και τη λεκάνη σας από το σκληρό έδαφος. Παρόλο που τα ενισχυμένα παντελόνια συνιστώνται πάντα για τους αρχάριους που εξασκούνται στην ισορροπία στα πατίνια, είναι εξαιρετικά δημοφιλή μεταξύ των επαγγελματιών. Ανεπιθύμητες πτώσεις μπορεί πάντα να συμβούν και ακόμη και οι πιο έμπειροι πατινέρ προστατεύουν τα μέρη του σώματός τους όταν λαμβάνουν μέρος σε δραστηριότητες υψηλής έντασης.

Επιλέγοντας το σωστό Impact Shorts

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε όταν αγοράζετε παντελόνια συντριβής είναι το μέγεθος. Η εφαρμογή είναι το κλειδί. Αν είναι φαρδιά, θα μετακινούνται και δε θα απορροφούν τις δυνάμεις πρόσκρουσης. Αν είναι πολύ στενά, θα περιορίζουν την κίνηση και μπορεί να τεντώσετε τον αφρό, μειώνοντας την ελαστική του φύση και την ικανότητά του να απορροφά τις κρούσεις. Η μία μάρκα διαφέρει από την άλλη, γι' αυτό θυμηθείτε να κοιτάξετε τον πίνακα μεγεθών του προϊόντος. Το προστατευτικό υλικό στα παντελόνια πρόσκρουσης μπορεί μερικές φορές να καταστραφεί στο πλύσιμο, οπότε αξίζει να αναζητήσετε ένα ύφασμα που επιτρέπει τον αερισμό και απορροφά καλά την υγρασία.

Μιλώντας για το υλικό, μπορείτε να επιλέξετε είτε μαλακά μαξιλάρια είτε σκληρά πλαστικά μαξιλάρια. Τα σκληρά μαξιλαράκια προσφέρουν μέγιστη προστασία από τις κρούσεις, αλλά δε λυγίζουν όταν κινείστε. Τα μαλακά μαξιλαράκια είναι πιο εύκαμπτα με κόστος την υψηλή απορρόφηση κραδασμών, αλλά εξακολουθούν να σας προστατεύουν από μώλωπες.

Αν ψάχνετε για σορτς ειδικά για χειμερινά αθλήματα, δείτε τα Impact Shorts για Snowboarding, σκι ή πατινάζ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις