×
Μενού

Speed Skate Frames

Χρειάζεστε ένα frame για speed skate υψηλής ταχύτητας?

Στο speed skating η ταχύτητα είναι προφανώς ζωτικής σημασίας. Τα frames για speed skates είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο και είναι βελτιστοποιημένα έτσι ώστε να παρέχουν χαμηλό βάρος και μέγιστη ακαμψία, για καλύτερη μεταφορά της δύναμης από τα πόδια σας στο έδαφος.

Οι άξονες speed skate frames που θα βρείτε στη SkatePro ταιριάζουν με όλες τις μπότες speed skate, είτε σε στάνταρ μέγεθος 6.5" ή σε 7.7". Εάν τα frames είναι συμβατά μόνο με ρόδες 90mm ή μέχρι και 125mm, θα αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος. Εκεί θα βρείτε επίσης όλες τις πληροφορίες για το εάν το συγκεκριμένο σύστημα συναρμολόγησης του speed skate είναι συμβατό με κάποια συγκεκριμένη μπότα.

Αυτή τη στιγμή,οι μεγαλύτερες ρόδες που μπορείτε να βρείτε στα speed skates είναι 125mm. Σε εμάς θα βρείτε πολλά frames για speed skates, τα οποία είναι κατάλληλα για ρόδες με το συγκεκριμένο μέγεθος .

Διαλέξτε ένα skate frame για να ξεχωρίσετε από το πλήθος

Εάν ψάχνετε για ένα speed skate frame που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος, σε μας θα βρείτε διάφορες επιλογές με ξεχωριστό στυλ, οι οποίες δεν υστερούν σε ποιότητα και απόδοση.


Πριν μερικά χρόνια υπήρχαν frames για speed skate από 4 εώς και 8 ρόδες στο κάθε skate, όμως έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μια πιο ελαφριά μπότα με λιγότερη τριβή από τις ρόδες ς, μπορεί να παρέχει υψηλότερη ταχύτητα. Σπάνια θα δείτε πλέον speed skates με περισσότερες από 4 ρόδες στο κάθε frame skate. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άξονες με 3 ρόδες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στις πίστες ταχύτητας, αλλά και στους δρόμους της πόλης.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις