×
Μενού

Rollers και Πατίνια με 4 ρόδες

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Rollers και πατίνια με 4 ρόδες για όλους

Στη SkatePro θα βρείτε rollers και πατίνια για όλους για γυναίκες, άνδρες και παιδιά όλων των ηλικιών και επιπέδων. Διαθέτουμε rollers και πατίνια σε διαφορετικές εκδόσεις και σχεδιασμένα για διαφορετικούς σκοπούς. Το πιο κοινό μοντέλο είναι το roller inline, δηλαδή το roller στο οποίο οι ρόδες είναι στη σειρά. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί που προτιμούν πατίνια με 4 ρόδες όπου οι ρόδες είναι τοποθετημένες ανά ζευγάρια, όπως στις σανίδες skate.

Rollers inline

Υπάρχουν πολλών ειδών rollers inline ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικά πράγματα όπως fitness, roller hockey, aggressive και freeskates. Τα rollers ρολάρουν καλύτερα από τα πατίνια και προσφέρουν καλύτερη κατευθυντική σταθερότητα από τα πατίνια με 4 ρόδες. Είναι επίσης πιο εύκολα στην ισορροπία έτσι ώστε να μην πέφτετε προς τα μπρος ή προς τα πίσω. Τα rollers inline είναι ο πιο δημοφιλής τύπος roller γι’ αυτό και θα βρείτε περισσότερες επιλογές σε rollers και ανταλλακτικά σε αυτήν την κατηγορία rollers.

Πατίνια με 4 ρόδες

Πολλοί πιστεύουν ότι τα πατίνια με 4 ρόδες (οι αλλιώς rollers quad) είναι ο πρόγονος των rollers και είναι ακόμα πολύ δημοφιλή μέχρι και σήμερα. Η τεχνική όταν κάνετε πατίνια είναι λίγο διαφορετική από τα rollers και κάποιοι πιστεύουν ότι είναι πιο εύκολα στον έλεγχο. Τα πατίνια με 4 ρόδες ονομάζονται και retro skates, καθώς ήταν τα πρώτα πατίνια που κυκλοφόρησαν στην αγορά. Πολλοί ενήλικες προτιμούν τα πατίνια με 4 ρόδες επειδή είχαν ένα ζευγάρι ως παιδιά. Είναι δηλαδή θέμα γούστου και νοσταλγίας. Τα πατίνια χρησιμοποιούνται και στο roller derby και είναι και ιδανική επιλογή για χορό και disco skating.

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι είδος rollers ή rollers quad πρέπει να διαλέξετε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον οδηγό αγοράς rollers.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις