×
Μενού

Παιδικά cruiser boards

  Φίλτρα
Brands
Μήκος

Είναι τα Cruiser Boards καλά για τα παιδιά;

Οι παιδικές σανίδες cruiser είναι ένας τύπος skateboard που έχει σχεδιαστεί για χαλαρή οδήγηση και όχι για κόλπα και ακροβατικά. Έχουν περίπου το ίδιο μήκος, αλλά έχουν περισσότερο "ψαροειδές" σχεδιασμό σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό skateboard.

Έχουν σχεδιαστεί με μεγάλες, μαλακές ρόδες, που επιτρέπουν μια ομαλή και σταθερή οδήγηση, την οποία το παιδί σας θα μπορέσει σύντομα να κατακτήσει. Καθώς σε πολλά παιδιά αρέσει να ξεκινούν το πατινάζ τους κάνοντας απλά βόλτες, είναι μια εξαιρετική σανίδα για αρχάριους. Ωστόσο, τα cruisers δεν είναι μόνο για αρχάριους, είναι μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ικανότητες και μια βολική μέθοδος μεταφοράς.

Τι μέγεθος παιδικού cruiser skateboard πρέπει να πάρω;

Οι παιδικές σανίδες cruiser διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τη μάρκα και το στυλ. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε είναι το πλάτος του καταστρώματος. Για ένα παιδί ηλικίας περίπου 8 ετών, ένα πλάτος μεταξύ 6 και 8 ιντσών είναι πιθανό να του προσφέρει την καλύτερη εμπειρία πατινάζ. Έχοντας ένα κατάστρωμα με πολύ μεγάλο πλάτος θα είναι πιο δύσκολο να μάθει πάνω σε αυτό. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, δείτε το Διάγραμμα μεγεθών skateboard.

Όταν περιηγείστε στα cruiser skateboards για παιδιά, πιθανότατα θα δείτε συχνά τη λέξη mini cruiser. Αυτά έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος με τα παιδικά cruiser, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ενήλικες και νεότερους αναβάτες.

Είναι πολύ σημαντικό το παιδί σας να φοράει προστασία όταν βγαίνει στο δρόμο με το νέο του cruiser, οπότε φροντίστε να αγοράσετε την κατάλληλη παιδική προστασία για skateboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις