×
Μενού

Επιγονατίδες και Επιαγκωνίδες για Παιδιά

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

Χρειάζονται τα παιδιά προστατευτικά για τα γόνατα και τους αγκώνες όταν κάνουν skate;

Τα παιδιά που μαθαίνουν να κάνουν inline skate θα πρέπει να φορούν προστατευτικό εξοπλισμό ανά πάσα στιγμή: οι πτώσεις είναι σχεδόν αναπόφευκτες όταν μαθαίνουν να κάνουν skate. Ένα σετ παιδικών επιγονατίδων και επιγονατίδων αγκώνα θα αποτρέψει τους τραυματισμούς και θα προστατεύσει τα παιδιά από εκδορές και κατάγματα.

Ο παιδικός προστατευτικός εξοπλισμός είναι απαραίτητος για τα νήπια που μαθαίνουν ακόμη να ισορροπούν πάνω σε ρόδες. Εκτός από την προστασία, ο εξοπλισμός αυτός παρέχει επίσης την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να σηκωθούν και να συνεχίσουν να κάνουν πατινάζ μετά από μια πτώση.

Επιλέγοντας τα καλύτερα επιθέματα skate για τα παιδιά σας

Επιδιώξτε ένα σετ παιδικών επιγονατίδων και αγκωνοβραχιόνων με ανατομικό σχεδιασμό που επιτρέπει την κινητικότητα και έχει αφρώδες υλικό υψηλής αντοχής. Ορισμένες μάρκες προσφέρουν επιθέματα που καλύπτουν περισσότερα από ένα μεγέθη, ώστε να μπορούν να συνοδεύουν το παιδί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για να ανακαλύψετε το σωστό μέγεθος, θα πρέπει πρώτα να μετρήσετε τους αγκώνες και τα γόνατα του παιδιού σας και, στη συνέχεια, να ελέγξετε τον πίνακα μεγεθών κάθε συγκεκριμένου μοντέλου, καθώς οι περισσότερες μάρκες κατασκευάζουν τα προϊόντα τους ελαφρώς διαφορετικά. Ορισμένα μαξιλαράκια προσαρμόζονται στην εφαρμογή χάρη σε βέλκρο ή ρυθμιζόμενος ιμάντες, αλλά είναι πάντα καλύτερο να παίρνετε όλες τις μετρήσεις: οι προστασίες πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια.

Τα παιδικά κράνη πατινάζ και τα παιδικά προστατευτικά καρπού είναι επίσης απαραίτητα: όσο περιπετειώδες και αν είναι, κανένα παιδί δε θέλει να διακόψει τη διασκέδαση λόγω διάσεισης ή σπασμένου καρπού. Ελέγξτε τα παιδικά κράνη skate και τα προστατευτικά καρπού για να ολοκληρώσετε το πλήρες σετ προστατευτικού εξοπλισμού του παιδιού σας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις