×
Μενού

Πατίνια για κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Συνολικό ύψος
Τύπος συμπίεσης
Τύπος ρουλεμάν πιρουνιού
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πατίνια για κόλπα: το πατίνι σε άλλο επίπεδο

Τα πατίνια για κόλπα είναι πολύ ανθεκτικά πατίνια ειδικά κατασκευασμένα για stunts και κόλπα και είναι μια πιο πρόσφατη έκδοση του συμβατικού πατινιού. Δημιουργήθηκαν όταν πολλοί άρχισαν να κάνουν "freestyle" και το συμβατικό πατίνι δεν ήταν αρκετά ανθεκτικό στα κόλπα και στα stunts. .

Βασικά χαρακτηριστικά στα πατίνια για κόλπα

Τα πατίνια για κόλπα μοιάζουν με τα κανονικά πατίνια, αλλά τα περισσότερα δεν είναι πτυσσόμενα και το ύψος τους δεν είναι ρυθμιζόμενο. Αυτό τα κάνει πολύ γερά και ανθεκτικά.

Πολλοί θέλουν ένα πατίνι που είναι και γερό και ελαφρύ ταυτόχρονα, αλλά αυτές οι δύο ιδιότητες δύσκολα συνυπάρχουν. Οι κατασκευαστές προσπαθούν να είναι καινοτόμοι στις επιλογές υλικών και στον τρόπο που τα κατασκευής, οπότε πλέον συναντάμε στην αγορά ανταλλακτικά που είναι πιο ακριβά και από ένα πατίνι complete.

Κάποια από τα σημεία στα οποία επικεντρώνονται οι κατασκευαστές είναι:

  • Γερό deck και λαιμός
  • Ελαφρύτερες και πιο γερές ρόδες
  • Μονοκόμματα σχέδια
  • Πιο γερά τιμόνια
  • Πιο γερές δαγκάνες

Τα ακριβά πατίνια κατασκευάζονται συνήθως με συστήματα συμπίεσης όπως SCS, ICS και HIC. Η κάθε μια έχει τη δική της ιδιαίτερη κατασκευή αλλά όλα κάνουν το μηχανισμό διεύθυνσης πιο γερό.

Standard ή custom πατίνι για κόλπα;

Τα πατίνια σε αυτή τη σελίδα είναι όλα complete και όλα τους τα κομμάτια-ανταλλακτικά είναι από τον ίδιο κατασκευαστή. Έτσι είστε σίγουροι ότι όλα τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους και είναι πιο οικονομικό από το να αγοράζετε το κάθε ανταλλακτικό ξεχωριστά.
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πατίνια και για αρχάριους και για προχωρημένους. Μπορείτε να βρείτε πατίνια με διαφορετικές τιμές- η τιμή τους είναι συνήθως ανάλογη της ποιότητας τους

Οι πιο προχωρημένοι αγοράζουν συνήθως custom πατίνια- επιλέγουν δηλαδή χωριστά το κάθε κομμάτι (τιμόνι, deck κτλ.) και ψάχνουν τα καλύτερη ποιότητας ανταλλακτικά. Η παρακάτω κατηγορία καλύπτει και τις δύο κατηγορίες, πατίνια complete συναρμολογημένα από τους ειδικούς μας και πατίνια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας

Στη SkatePro θα βρείτε πατίνια custom build, σχεδιασμένα και συναρμολογημένα από τους ειδικούς μας. Αλλά μπορείτε και να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας πατίνι με το εργαλείο Custom Scooter Builder.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα πατίνια για κόλπα εδώ

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις