×
Μενού

Παιδικά κράνη skateboard

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Κρατήστε το παιδί σας ασφαλές με ένα παιδικό κράνος skateboard

Το skateboarding είναι ένα διασκεδαστικό, κοινωνικό και ασφαλές άθλημα για το παιδί σας. Ωστόσο, ατυχήματα συμβαίνουν και είναι σημαντικό το παιδί σας να φοράει τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό. Το πρώτο κομμάτι προστασίας που πρέπει να αποκτήσετε είναι το κράνος. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι προστασίας που πρέπει να φοράτε και μπορεί να προστατεύσει το παιδί σας από σοβαρό τραυματισμό αν έχει μια άσχημη πτώση. Τα κράνη για skateboard είναι σχεδιασμένα με σκληρό εξωτερικό κέλυφος και πυρήνα από αφρώδες πολυστυρένιο, πράγμα που σημαίνει ότι θα προστατεύουν από πολλαπλές συγκρούσεις.

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν αν ένα κανονικό κράνος ποδηλάτου μπορεί να φορεθεί όταν κάνει skateboard. Αυτό είναι δυνατόν, ωστόσο αξίζει να επενδύσετε σε ένα κράνος για skate, καθώς παρέχουν μεγαλύτερη προστασία στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Πώς πρέπει να ταιριάζει ένα παιδικό κράνος skate;

Τα παιδικά κράνη skateboard πρέπει να εφαρμόζουν άνετα και με ασφάλεια. Είναι σημαντικό να μην υπάρχει υπερβολική κίνηση, αλλά ταυτόχρονα να μην είναι πολύ σφιχτό ή άβολο. Βεβαιωθείτε ότι το κράνος φοριέται σωστά και δεν κάθεται πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά στο κεφάλι - το μπροστινό μέρος πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τα φρύδια και το πίσω μέρος δεν πρέπει να αγγίζει τον λαιμό.

Για να βρείτε το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, πάρτε μια μαλακή μεζούρα και τυλίξτε τη γύρω από το κάτω μέρος του μετώπου. Να θυμάστε ότι το μέγεθος των κρανών διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τη μάρκα, γι' αυτό φροντίστε να ελέγχετε τις μετρήσεις του κάθε κράνους. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη σωστή εφαρμογή, διαβάστε τον οδηγό μας για το πώς να φοράτε ένα κράνος.

Μαζί με το κράνος, είναι επίσης σημαντικό το παιδί σας να έχει ένα σετ παιδικών προστατευτικών για πατινάζ, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία του.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις