×
Μενού

Πατίνια ενηλίκων & πατίνια με μεγάλες ρόδες

  Φίλτρα
Brands
Συνολικό ύψος
Διάμετρος ρόδας
Μέγιστο βάρος αναβάτη

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πατίνια με μεγάλες ρόδες για εφήβους και ενήλικες

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εταιρείες που κατασκευάζουν πατίνια με μεγάλες ρόδες ή πατίνια ενηλίκων όπως αλλιώς λέγονται. Φυσικά, τα περισσότερα πατίνια αυτού του τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εφήβους και μεγαλύτερα παιδιά..

Πώς είναι σχεδιασμένα τα πατίνια με μεγάλες ρόδες

Τα πατίνια ενηλίκων/πατίνια με μεγάλες ρόδες είναι ειδικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη άνεση. Πέρα από τις μεγάλες ρόδες, τα συγκεκριμένα πατίνια συνήθως μπορούν να ρυθμιστούν σε μεγαλύτερο ύψος και το deck είναι πιο φαρδύ και πιο μακρύ από τα κανονικά πατίνια. Μπορείτε να δείτε το συνιστώμενο βάρος του αναβάτη στα χαρακτηριστικά του κάθε πατινιού.

Τα πλεονεκτήματα του πατινιού ενηλίκων

Οι ενήλικες χρησιμοποιούν συνήθως τα πατίνια για μετακινήσεις και η πιο βολική επιλογή για μετακινήσεις είναι τα πατίνια με μεγάλες ρόδες (εξ ου και το όνομα “πατίνια ενηλίκων”). Τα πατίνια με μεγάλες ρόδες είναι πιο σταθερά και λιγότερο ευαίσθητα σε ανώμαλες επιφάνειες.Επίσης αυτά τα πατίνια είναι συνήθως πιο γρήγορα, που σημαίνει ότι χρειάζεστε λιγότερη ενέργεια για να κινείστε. Σε όσους ψάχνουν πατίνι για να μετακινούνται, προτείνουμε πάντα πατίνια με μεγάλες ρόδες και με διάμετρο ρόδας τουλάχιστον 150mm.

Πτυσσόμενα πατίνια ενηλίκων

To πτυσσόμενο πατίνι είναι χρήσιμο αν χρειάζεστε να πάρετε το πατίνι σας μαζί σας στο μετρό, το λεωφορείο ή στη δουλειά. Χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός και μετά το τιμόνι χρησιμοποιείται ως χερούλι για να κρατάτε το πατίνι σας. Αλλά αν θέλετε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, τότε ίσως είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μοντέλο με kickstand

Τα πτυσσόμενα μοντέλα μπορεί να είναι λιγότερο γερά από ό,τι τα μη πτυσσόμενα μοντέλα αλλά δε θα έχετε κανένα πρόβλημα αν ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για το βάρος του αναβάτη.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις