×
Μενού

Skateboard merch & αυτοκόλλητα

Το Skateboard Merch θα σας κρατήσει φρέσκους

Έχετε τη σανίδα σας και τα ρούχα σας, αλλά γιατί να μην αποκτήσετε και μερικά skate merch για να είστε εσείς και το στήσιμό σας σε καλή κατάσταση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από αυτοκόλλητα, μπουκάλι νερού ή πορτοφόλι. Τι θα λέγατε για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου; Η απόκτηση μερικών γυαλιών ηλίου skate είναι ένας εύκολος τρόπος για να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στο skate σας τις πιο ηλιόλουστες ημέρες, καθώς και μια ωραία προσθήκη στην εξάρτησή σας για skate.

Πού να βάλω αυτοκόλλητα skateboard;

Τα αυτοκόλλητα skate είναι ένας ωραίος τρόπος για να διακοσμήσετε και να προσαρμόσετε τη σανίδα ή το κράνος σας. Μπορείτε είτε να πάρετε ένα ή δύο αυτοκόλλητα είτε να αγοράσετε ένα ολόκληρο πακέτο αυτοκόλλητων για skateboard, αν θέλετε να καλύψετε εξ ολοκλήρου τη σανίδα σας.

Μαζί με το να δώσετε στη σανίδα σας μια νέα εμφάνιση, τα αυτοκόλλητα μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα για να επαναχρησιμοποιήσετε τα γρατζουνισμένα καταστρώματα. Ομοίως, τα περισσότερα αυτοκόλλητα για skateboard είναι αδιάβροχα και θα παραμείνουν στη σανίδα σας ακόμη και αν έρθουν σε επαφή με νερό.

Χρειάζεστε άλλο ένα δροσερό αξεσουάρ για να συνοδεύσετε τον εξοπλισμό σας για skateboard; Ρίξτε μια ματιά στις Κεντάμες μας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις