×
Μενού

Δαγκάνες Πατίνια για κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Εσωτερική διάμετρος δαγκάνας
Μέγεθος δαγκάνας
Περιλαμβάνεται σύστημα συμπίεσης
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Βελτιώστε την ανταποκρισιμότητα και το στυλ του πατινιού σας με μία καινούρια δαγκάνα

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε πολλές διαφορετικές δαγκάνες για το πατίνι σας σε πολλά χρώματα και σχέδια. Πέρα από το ότι είναι πολύ χρήσιμη, μία καινούρια δαγκάνα σας δίνει ένα πιο προσωπικό στυλ στο πατίνι σας.

Η δαγκάνα στο πατίνι, συνδέει το πιρούνι με το τιμόνι. Είναι απαραίτητο εξάρτημα για να έχετε ένα ολοκληρωμένο setup. Όταν η δαγκάνα είναι σφιχτή το πιρούνι και το τιμόνι μένουν σταθερά όταν κάνετε πατίνι.

Το να έχετε σταθερό πιρούνι και τιμόνι, είναι πολύ σημαντικό όταν κάνετε κόλπα όπου η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική. Οι δαγκάνες στα πατίνια για κόλπα είναι εκεί για να ακολουθεί το πιρούνι το τιμόνι προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Τύποι δαγκάνας για πατίνια για κόλπα

Υπάρχουν δύο μεγέθη δαγκάνας:

  • Δαγκάνες σε κανονικό μέγεθος (regular), οι οποίες έχουν εσωτερική διάμετρο 32 mm και έναι συμβατές με κανονικά (regular) τιμόνια.
  • Δαγκάνες με μεγάλο μέγεθος (oversized), οι οποίες έχουν εσωτερική διάμετρο 35mm και είναι συμβατές με μεγάλα (oversized) τιμόνια.

Οι δαγκάνες SCS έχουν ενσωματωμένο σύστημα συμπίεσης SCS και λειτουργούν ως δαγκάνες και σύστημα συμπίεσης ταυτόχρονα. Έχουν και αυτές 2 μεγέθη.

Κάποιες δαγκάνες είναι συμβατές και με regular και με oversized τιμόνια επειδή έχουν μία σφήνα εσωτερικά.

Δείτε τις διαφορετικές δαγκάνες που διαθέτουμε και βρείτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο και που θα απογειώσει το πατίνι σας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις