×
Μενού

Inline Skate Συντήρηση

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Διατηρήστε τα πατίνια σας σε άριστη κατάσταση

Η συντήρηση των inline πατινιών σας θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και θα σας αποτρέψει από το να χρειάζεται να πληρώνετε ακριβά ανταλλακτικά. Το καλό είναι ότι η συντήρηση των inline πατινιών δεν χρειάζεται να είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα. Υπάρχει μια σειρά από εργαλεία και αξεσουάρ συντήρησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τα πατίνια σας να φαίνονται και να αισθάνονται σαν καινούργια.

Παραδείγματα εργαλείων συντήρησης inline πατινιών περιλαμβάνουν απολυμαντικό σπρέι για την απομάκρυνση των κακών οσμών, κόλλα που λειτουργεί για μέταλλο και καθαριστικό ρουλεμάν.

Πώς μπορώ να καθαρίσω τα Inliners μου;

Ο τακτικός καθαρισμός των πατινιών σας είναι ζωτικής σημασίας για τη συντήρηση των πατινιών σας. Για την μπότα, το πλαίσιο και τους τροχούς σας μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ένα βρεγμένο πανί, λίγο νερό και κανονικό σαπούνι πιάτων. Με την επένδυση σας, πρέπει να ελέγξετε το εκάστοτε μοντέλο σας για να δείτε σε ποια θερμοκρασία πρέπει να πλένεται.

Ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα που πρέπει να διατηρείτε καθαρά είναι τα ρουλεμάν σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα ειδικό καθαριστικό και καθαριστικό για τα ρουλεμάν του πατινάζ. Για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συντήρηση των ρουλεμάν σας, τότε ανατρέξτε στον οδηγό μας για τον καθαρισμό και τη λίπανση ρουλεμάν.

Πώς αφαιρείτε τα ρουλεμάν των Inline Skates;

Χρησιμοποιώντας ένα κλειδί Allen για inline πατίνια, πιέστε το κλειδί μέσα στον άξονά σας κρατώντας σταθερά τον τροχό ενώ τον χαλαρώνετε. Αυτό θα σας αποτρέψει από το να απογυμνώσετε τον άξονά σας. Μόλις αφαιρέσετε τους τροχούς σας, σύρετε το εργαλείο σας μέχρι το κέντρο του ρουλεμάν και, ενώ περιστρέφετε τον τροχό σας, βγάλτε αργά το ρουλεμάν και τον αποστάτη σας.

Σε περίπτωση που οι τροχοί σας τοποθετούν έναν αποστάτη ρουλεμάν με μακρύ μανίκι, τα εργαλεία αφαίρεσης ρουλεμάν με λεπίδα κυλίνδρου είναι εξοπλισμένα με έναν ωθητή ρουλεμάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε το εργαλείο στο εσωτερικό του ρουλεμάν και να σπρώξετε το ρουλεμάν προς τα έξω κρατώντας σταθερά τον τροχό.

Για έναν οπτικό οδηγό σχετικά με το πώς να αφαιρέσετε τα ρουλεμάν σας, δείτε το βίντεο στον οδηγό μας για τον καθαρισμό και τη λίπανση ρουλεμάν.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις