×
Μενού

Griptape για Σανίδες Skate

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Πλάτος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Το Skateboard Griptape παρέχει πρόσφυση και στυλ

Το griptape για skateboard είναι το αυτοκόλλητο φύλλο που τοποθετείτε στην επιφάνεια του skateboard σας. Είναι παρόμοιο με το γυαλόχαρτο και είναι κοκκώδες για να παρέχει καλή στάση και πρόσφυση στη σανίδα. Τα gritapes για skateboard κατασκευάζονται συνήθως από καρβίδιο του πυριτίου και συχνά διατίθενται σε τυποποιημένο μέγεθος 9 x 33 ίντσες (23 cm x 84 cm). Πωλούνται είτε ως ενιαίο φύλλο είτε σε ρολά griptape.

Το πιο τυπικό griptape είναι ένα μαύρο griptape, αλλά τα έντονα χρωματιστά griptapes έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή μεταξύ των skateboarders. Ορισμένοι κατασκευαστές κατασκευάζουν επίσης διαφανή griptapes.

Πώς να αφαιρέσετε το Skateboard Griptape

Το griptape του skate θα φθαρεί με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν οδηγείτε συχνά τη σανίδα σας. Τα παπούτσια και η βρωμιά εξομαλύνουν την κοκκώδη επιφάνεια, καθιστώντας την εκτέλεση κόλπων πιο δύσκολη.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το griptape φυσώντας πάνω του ζεστό αέρα με ένα σεσουάρ μαλλιών. Αυτό ζεσταίνει και κάνει την κόλλα πιο υγρή, οπότε θα μπορέσετε να την ξεκολλήσετε εύκολα με τη βοήθεια ενός μαχαιριού κουτιού. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα πιθανά υπολείμματα κόλλας ξύνοντάς τα απαλά, αφού τα τρίψετε πρώτα με αφαιρετικό βερνικιού νυχιών ή οποιοδήποτε καθαριστικό με βάση την αλκοόλη. Αφού αφαιρέσετε τα υπολείμματα, μπορείτε να εφαρμόσετε μια νέα ταινία griptape στη σανίδα.

Πώς να εφαρμόσετε το Griptape σε ένα skateboard

Η εφαρμογή ενός griptape για skate είναι σχετικά εύκολη και χρειάζεται μόνο μερικά εργαλεία. Θα πρέπει να ξεκινήσετε αφαιρώντας το χαρτί από την αυτοκόλλητη πλευρά του griptape. Στη συνέχεια, πιέστε απαλά την αυτοκόλλητη πλευρά πάνω στο κατάστρωμα. Θυμηθείτε να βεβαιωθείτε ότι το griptape είναι κεντραρισμένο πριν το πιέσετε στο κατάστρωμα.

Όταν το πιέζετε στο κατάστρωμα, βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί όλες οι φυσαλίδες αέρα - πολλά griptape είναι πλέον διάτρητα για να διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία. Αφού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να κάνετε περικοπές σε κάθε γωνία του griptape. Στη συνέχεια, δημιουργήστε κατευθυντήριες γραμμές για το σχήμα της κοπής πιέζοντας την ταινία από τις άκρες του καταστρώματος με ένα εργαλείο. Μετά από αυτό, μπορείτε να κόψετε την υπερβολική griptape με ένα κοφτερό μαχαίρι. Τέλος, πρέπει να δημιουργήσετε τρύπες για τις βίδες με ένα μυτερό εργαλείο.

Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το πώς να εφαρμόσετε το griptape, το βίντεο μας Πώς να τοποθετήσετε ένα griptape σε ένα skateboard εξηγεί τη διαδικασία βήμα προς βήμα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις