×
Μενού

Ποδήλατα BMX Freestyle

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Διάμετρος ρόδας
Frame Top Tube
Επίπεδο Ικανότητας
Hub
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 4

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ποδήλατα BMX Freestyle

Tο BMX Freestyle είναι ένα δημιουργικό άθλημα στο οποίο οι riders κάνουν κόλπα και stunts, είτε με διάφορα εμπόδια είτε σε επίπεδες επιφάνειες.

Σε αυτήν την κατηγορία, θα βρείτε όσα χρειάζεστε για να κάνετε ΒΜΧ freestyle. Έχουμε πολλά διαφορετικά ανταλλακτικά για να επισκευάσετε ή να αναβαθμίσετε το ΒΜΧ σας και αν ψάχνετε για complete BMX, έχουμε πολλά completes από όλα τα καλύτερα brands.

Το BMX freestyle ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ‘70, όταν οι riders άρχισαν να κάνουν κόλπα με τα ποδήλατά τους στα ίδια μέρη με τους skaters.

To BMX Freestyle καλύπτει πολλές κατηγορίες ΒΜΧ όπως Dirt/Trails, Street, Park και Flatland. Όποιο στυλ και να προτιμάτε, εδώ θα βρείτε τα ανταλλακτικά και τα completes που χρειάζεστε.

Ποδήλατα BMX freestyle για street

Μπορείτε να κάνετε κόλπα και stunts με το ΒΜΧ freestyle στην πόλη όπως θα κάνατε skate, πατίνι ή agressive rollers. Όταν κάνετε ΒΜΧ στο δρόμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ράμπες και πεζούλια για να κάνετε grind και κόλπα.

BMX Freestyle στο skatepark

Το skatepark είναι κι αυτό μία επιλογή αν θέλετε να κάνετε κόλπα και stunts και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ράμπες και τους σωλήνες για εμπόδια.

BMX Flatland

Το Flatland διαφέρει από τις άλλες κατηγορίες freestyle, μιας και γίνεται κυρίως σε επίπεδες ομαλές επιφάνειες. Συνδυάζει τα stunts με στοιχεία breakdance και έχει γενικά χαρακτηριστικά performance..

Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε τις περιγραφές των διαφορετικών ποδηλάτων ΒΜΧ freestyle

Trails και Dirt Jumps - BMX Freestyle off-road

Τα Trails και το Dirt είναι παρόμοιες κατηγορίες αλλά έχουν κάποιες διαφορές. Στα trails, οι riders προσπαθούν να κρατήσουν ένα flow και να κάνουν πιο προχωρημένα κόλπα ενώ στο dirt τα άλματα είναι συνήθως πιο ψηλά και τα stunts είναι συνήθως πιο ριψοκίνδυνα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις