×
Μενού

Φρένα & Τακάκια για Rollers

Μείνετε υπό έλεγχο με ένα νέο Toe Stop

Σταματήστε εκεί! Η ύπαρξη ενός stopper για τα δάχτυλα των ποδιών είναι σημαντική για το σταμάτημα και την επιβράδυνση στα πατίνια σας. Με ένα stopper για τα δάχτυλα των ποδιών, ανυψώνετε τον εαυτό σας από τους πίσω τροχούς, ώστε τα πατίνια σας να μην κυλήσουν. Τα toe stops των τετράτροχων πατινιών βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του πατινιού και αποτελούνται από δύο εξαρτήματα: το stopper και το σπειρωτό στέλεχος.

Υπάρχουν δύο τύποι στοπ για τα δάχτυλα των ποδιών: τα βιδωτά στοπ και τα ρυθμιζόμενα στοπ για τα δάχτυλα των ποδιών. Τα βιδωτά στοπ για τα δάχτυλα των ποδιών περιέχουν μια μικρή οπή και συνδέονται με την πλάκα με μια βίδα που περνάει μέσα από το στοπ. Τα ρυθμιζόμενα στοπ ποδιών μπορούν να ρυθμιστούν σε διαφορετικά μήκη, ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ποιο από τα δύο θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τον τρόπο κατασκευής αυτού του τμήματος της πλάκας, το οποίο είναι γνωστό ως περίβλημα του στοπ ποδιού.

Για να σταματήσετε σωστά με τα stopper πατινάζ, πρέπει να σηκώσετε τη φτέρνα του πίσω ποδιού σας και, στη συνέχεια, να ασκήσετε αργά πίεση στο toe stop σύροντας το πόδι σας προς τα εμπρός. Όταν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι κατανέμετε το βάρος σας έτσι ώστε να βρίσκεται στο πόδι που δεν κάνει το σταμάτημα.

Πώς να αλλάξετε τα Toe Stops του Roller Skate

Παρόλο που τα περισσότερα πατίνια έρχονται με ένα προ-συναρμολογημένο στοπ για τα δάχτυλα των ποδιών, αυτά υφίστανται μεγάλη φθορά και θα πρέπει να αντικατασταθούν κάποια στιγμή. Ιδανικά, θέλετε να αντικαταστήσετε τα στοπ σας πριν φθαρούν πολύ.

Τα εργαλεία που χρειάζεστε εξαρτώνται από το μοντέλο του στοπ ποδιού που έχετε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βιδώσετε το πώμα πάνω στην πλάκα με το παξιμάδι και τη ροδέλα αν χρειάζεται. Εάν έχετε ρυθμιζόμενα stopper δακτύλων ποδιού, θα μπορείτε να αλλάξετε το ύψος του πώματός σας μόλις αυτό συνδεθεί. Πριν βγείτε για πατινάζ, ελέγξτε ξανά ότι όλα έχουν βιδωθεί καλά.

Με τα inline πατίνια, χρησιμοποιείται ένα διαφορετικό σύστημα πέδησης, γι' αυτό δείτε τα φρένα μας Roller Blade Φρένα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις