×
Μενού

Skateboards, Longboards και Cruiser Skateboards

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Σανίδες για skate : Be the lord of the board

Διαθέτουμε πολλά μεγάλη ποικιλία σανίδες για διαφορετικά στυλ. Είτε σας αρέσει να κάνετε skate στο δρόμο ή στο πάρκο, είτε να κάνετε κατάβαση με longboard ή απλώς να κάνετε βόλτες, έχουμε την κατάλληλη σανίδα για σας.

Ποια σανίδα πρέπει να επιλέξετε;

Η κάθε σανίδα έχει διαφορετικά προτερήματα. Το ποια σανίδα είναι κατάλληλη για σας, εξαρτάται από το ποιο στυλ προτιμάτε.

Skateboards

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα skateboards για vert, street ή park. Αν σας αρέσει το street riding, πρέπει να διαλέξετε μικρές ρόδες που θα σας φέρουν πιο κοντά στο έδαφος και θα σας δώσουν σταθερότητα. Από την άλλη, αν σας αρέσουν τα κόλπα στις ράμπες, σας προτείνουμε μεγαλύτερες ρόδες. Το υλικό κατασκευής στη σανίδα skateboard είναι το σφενδάμι - το καναδικό είναι το πιο γερό. Το σφενδάμι είναι ιδανικό για την κατασκευή σανίδας επειδή είναι πολύ ανθεκτικό και δεν παραμορφώνεται παρά τα χτυπήματα και τις δυνατές προσγειώσεις.

Longboards

Διαθέτουμε διαφορετικά longboards. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σανίδα longboard για carving/cruising, freeride, downhill racing για freestyle, ακόμα και για χορό. Τα cruiser longboards είναι ιδανική επιλογή για αρχάριους και για όλους όσοι θέλουν να κάνουν βόλτες έξω στο δρόμο. Τα longboards για downhill racing είναι σχεδιασμένα για μεγάλες ταχύτητες. Με τις σανίδες longboard dancer μπορείτε και να χορέψετε και να περπατήσετε πάνω στη σανίδα σας, επειδή έχουν μεφάλο μήκος. Οι σανίδες freeride και freestyle είναι ιδανικές αν θέλετε να κάνετε κόλπα σε επίπεδες επιφάνειες. Οι σανίδες longboards δεν είναι απαραίτητα κατασκευασμένες μόνο από σφενδάμι. Το bamboo και ο υαλοβάμβακας είναι και αυτά κοινά υλικά κατασκευής.

Cruiser Skateboards

Τα cruiser skateboards ή αλλιώς penny boards είναι διαθέσιμα με σανίδες από ξύλο ή νάιλον. Οι ξύλινες σανίδες cruiser έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος με τις συμβατικές σανίδες skateboard και έχουν old school design. Τα νάιλον cruisers είναι συνήθως αρκετά μικρά οπότε είναι αρκετά ευκίνητα και είναι εύκολο να τα πάρετε μαζί σας. Και οι δύο τύποι cruiser skateboards έχουν μεγάλες και μαλακές ρόδες για μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και καλό κράτημα. Τα penny boards είναι πολύ δημοφιλής επιλογή λόγω των πολύχρωμων και δημιουργικών designs τους, αλλά κυρίως επειδή είναι η ιδανική σανίδα για να κάνετε βόλτες στην πόλη.

Waveboards

Τα waveboards διαφέρουν αρκετά από τις άλλες σανίδες στο σχεδιασμό και στη τεχνική. Αντί για ένα deck, έχουν στην ουσία δύο πλάκες deck που ενώνονται από μία ράβδο στρέψης. Επίσης για να πάρετε φόρα, πρέπει να στρίψετε τα δύο decks σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Snow skateboards

Τα snow skateboards έχουν ομοιότητες με τα skateboards και με τα snowboards. Με το snow skateboard μπορείτε να παίξετε και να κάνετε κόλπα στο χιόνι - ακόμα κι αν δεν έχει πολύ χιόνι. Eίναι πολύ πιο εύκολο να το πάρετε μαζί σας απ’ ό,τι είναι ένα snowboard επειδή δε θα χρειαστείτε μπότες ή δέστρες.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις