×
Μενού

Roller Hockey - Πατίνια Inline Hockey

Τι είναι τα πατίνια για Roller Hockey;

Τα πατίνια roller hockey, γνωστά και ως πατίνια για inline hockey και πατίνια για street hockey, θεωρούνται ως ο βασικός εξοπλισμός roller hockey για όσους θέλουν να εξασκήσουν το χόκεϊ δρόμου. Μοιάζουν πολύ με τα πατίνια του χόκεϊ στον πάγο, με τη διαφορά πως έχουν ρόδες αντί για λεπίδες, αλλά και πιο ήπιες μπότες, οι οποίες παρέχουν περισσότερη ροπή και κάμψη.

Οι ρόδες στα πατίνια roller hockey είναι συνήθως μεταξύ 76mm - 80mm, όχι πολύ μικρές αλλά ούτε και πολύ μεγάλες. Οι ρόδες μεσαίου μεγέθους προσφέρουν υψηλότερη ισχύ ακινητοποίησης, γρηγορότερη επιτάχυνση και ευελιξία, σε σχέση με τις μεγάλες ρόδες. Οι ρόδες είναι συνήθως πολύ μαλακές ώστε να προσφέρουν μέγιστη πρόσφυση στη λεία επιφάνεια του ρινγκ. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να παίξετε σε εξωτερικούς χώρους, οι σκληρότερες ρόδες είναι η καλύτερη επιλογή για τσιμέντο και άσφαλτο.

Τι μέγεθος πατινιών Roller Hockey πρέπει να διαλέξω;

Πριν αγοράσετε καινούρια πατίνια street hockey θυμηθείτε να ελέγξετε τον οδηγό μεγεθών και να μετρήσετε σωστά τα πόδια σας. Τα μεγέθη διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα και το μέγεθος των ρόλλερ για χόκεϊ διαφέρει από το μέγεθος των παπουτσιών. Τα πατίνια για roller hockey πρέπει να έχουν άνετη εφαρμογή για να γίνεται καλύτερα η μεταφορά της δύναμης αλλά και να είναι ευέλικτα. Εάν τα πατίνια για street hockey είναι πολύ μεγάλα τότε μπορεί να σας πονέσουν τα πόδια σας και να σας δημιουργήσουν φουσκάλες.

Πώς να επιλέξετε πατίνια για Roller Hockey

Σκεφτείτε ποιό είναι το στυλ που σας αρέσει και ποιό το επίπεδο σας. Τα πατίνια inline hockey έχουν κατασκευαστεί για καινούριους παίκτες. Έχουν προσιτή τιμή και είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους και νέους παίκτες, ή αν θέλετε απλά να διασκεδάσετε με φίλους. Τα πατίνια street hockey για αρχάριους διαθέτουν συχνά επίπεδο σκελετό με τέσσερις ρόδες 80mm για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Οι προχωρημένους παίκτες που περνούν τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα στο ρινγκ, θα προτιμήσουν πιο στιβαρά πατίνια. Τα πατίνια για προχωρημένους έχουν ελαφρύτερες, πιο σκληρές μπότες και διαθέτουν διαφορετικό σκελετό που θεωρείται πρότυπο στη βιομηχανία - με δύο ρόδες 76 mm μπροστά και δύο ρόδες 80 mm πίσω - οι οποίες παρέχουν την καλύτερη δυνατή ισχύ για φρενάρισμα και έλεγχο σε απότομες στροφές.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τον εξοπλισμό του street hockey ; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό αγοράστε εξοπλισμό χόκεϊ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις