×
Μενού

Wakeboard Parts

  Φίλτρα
Brands

Εξαρτήματα Wakeboard για να προσαρμόσετε το Set-Up σας

Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος και την κάμψη του wakeboard σας, αλλά μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε ορισμένα εξαρτήματα που μπορούν να αλλάξουν το στυλ οδήγησης. Τα πτερύγια του wakeboard είναι η πιο προφανής επιλογή όταν αναζητάτε μια διαφορετική εμπειρία οδήγησης. Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και μπορούν να τοποθετηθούν στο κάτω μέρος ορισμένων wakeboards.

Τα αξεσουάρ wakeboard, όπως τα παξιμάδια και οι βίδες, είναι ιδανικά για να τα έχετε στην τσάντα έκτακτης ανάγκης αν πρόκειται να χάσετε μερικά εξαρτήματα κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Από καιρό σε καιρό, τα παξιμάδια μπορεί να χαλαρώσουν στις δέστρες του wakeboard, οπότε μερικά ανταλλακτικά θα σας κρατήσουν στο νερό περισσότερο. Σε αυτό το τμήμα θα βρείτε επίσης διάφορα σχοινιά wakeboard που διατίθενται σε διάφορα μήκη.

Πρέπει να χρησιμοποιώ πτερύγια σε ένα Wakeboard;

Ένα wakeboard έχει πολύ διαφορετικές επιδόσεις όταν οδηγείτε με και χωρίς πτερύγια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης πτερυγίων wakeboard είναι ότι σας δίνουν περισσότερο έλεγχο της σανίδας. Τα πτερύγια κόβουν το νερό και σας δίνουν περισσότερο κράτημα για να στρίβετε και να ισορροπείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πτερύγια συνιστώνται για τους wakeboarders που μαθαίνουν ακόμα τα βασικά. Η οδήγηση χωρίς πτερύγια έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ πιο παιχνιδιάρικη, ζωηρή αίσθηση και μπορεί να εκτελεστεί μεγαλύτερος αριθμός κόλπων wakeboard. Τα εμπόδια που βρίσκονται στα καλωδιακά πάρκα, όπως kickers, boxes και rails, πρέπει να επιχειρούνται χωρίς πτερύγια.

Θυμηθείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας όταν είστε έξω με το wakeboard σας με την κατάλληλη προστασία. Για να παραμείνετε ασφαλείς, δείτε τη συλλογή μας για την προστασία από τα θαλάσσια σπορ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις