Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Longboard Wheels

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Διάμετρος ρόδας
Φάρδος ρόδας
Σκληρότητα ρόδας

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ρόδες για longboard vs. ρόδες για skateboard

Οι ρόδες για longboard είναι συχνά μεγαλύτερες και πιο μαλακές από τις συνηθισμένες ρόδες για skateboard. Το μεγάλο τους μέγεθος, σας δίνει περισσότερη ταχύτητα (σε σχέση με τα skateboards) και η ουρεθάνη που έχουν σας δίνουν καλύτερο κράτημα. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν στο longboard. Θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια, μεγέθη και χρώματα για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Είτε ψάχνετε ένα καινούριο ζευγάρι ρόδες για το longboard σας για να αντικαταστήσετε τις παλιές σας, είτε θέλετε μια μικρή αναβάθμιση είτε απλώς θέλετε να αλλάξετε το στυλ του longboard σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε εδώ.

Ρόδες cruiser wheels για απορρόφηση των κραδασμών και μαλακή αίσθηση

Πολλοί skaters επιλέγουν μαλακές ρόδες για cruising έξω στους δρόμους ακόμα κι αν η ταχύτητα και η επιτάχυνσή τους δεν είναι τόσο μεγάλες (λόγω του κρατήματος/grip που έχουν). Οι μαλακές ρόδες απορροφούν καλύτερα τους κραδασμούς και είναι πιο άνετες για cruising στο δρόμο.

Ρόδες longboard για sliding

Αν θέλετε να κάνετε sliding, οι σκληρές ρόδες θα σας βολέψουν περισσότερο. Έχουν λιγότερο κράτημα και θα γλιστράτε περισσότερο. Επίσης, οι σκληρότερες ρόδες είναι πιο ανθεκτικές, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο sliding όπου οι ρόδες φθείρονται γρήγορα.

Ρόδες για longboard downhill - γιατί πρέπει να επιλέξετε μαλακές ρόδες

Θα ήταν πιο λογικό να επιλέξετε σκληρές ρόδες αν θέλετε να κάνετε downhill για να φτάσετε σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Οι περισσότεροι skaters όμως χρησιμοποιούν μαλακές ρόδες, επειδή στο downhill οι ταχύτητες είναι ήδη πολύ υψηλές και είναι δύσκολο να μη γλιστρήσετε. Το μεγαλύτερο κράτημα που έχουν, σας βοηθάει να στρίψετε χωρίς να υπάρχει ο φόβος να γλιστρήσετε.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις