Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Προστατευτικά για Rollers

Προστατευτικά για rollers: Πρώτα η ασφάλεια

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να γυρίσετε νωρίτερα από έξω, επειδή γεμίσατε μελανιές και γδαρσίματα. Είτε κάνετε aggressive rollers είτε απλώς σας αρέσει να κάνετε βόλτες, πρέπει πάντα να φοράτε τα απαραίτητα προστατευτικά.

Σε αυτή την κατηγορία, θα βρείτε κράνη, επικαρπίδες, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες και πολλά άλλα προστατευτικά για inline rollers, πατίνια και hockey για παιδιά και ενήλικες.

Το εξήντα τοις εκατό των τραυματισμών στα rollers αφορά παιδιά κάτω των 15 ετών. Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να φορούν πάντα τον απαραίτητο εξοπλισμό όταν κάνουν rollers, πατίνια ή παίζουν roller derby.

Όταν αγοράζετε προστατευτικά από τη SkatePro, αγοράζετε προστατευτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα ασφαλείας.

Τα προστατευτικά σας πάνε σε άλλο επίπεδο

Με τα προστατευτικά μπορείτε να κάνετε rollers άφοβα, χωρίς να ανησυχείτε για κάποιο σοβαρό ατύχημα και αυτό σας επιτρέπει να δοκιμάζετε κόλπα και κινήσεις που δε θα δοκιμάζατε αλλιώς ή να πηγαίνετε πιο γρήγορα. Όταν φοράτε προστατευτικά νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά και αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε στο άθλημα ή στη δραστηριότητα που επιλέξατε.

Πέρα από το να φοράτε προστατευτικά, πρέπει πάντα να αξιολογείτε το πόσο επικίνδυνο είναι να κάνετε κάτι όπως και να κάνετε πάντα ζέσταμα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις