×
Μενού

Κράνη για θαλάσσια σπορ

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος
Ρυθμιζόμενο μέγεθος

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τα κράνη θαλάσσιων σπορ είναι απαραίτητη προστασία

Όποια θαλάσσια σπορ και αν κάνετε, είναι πάντα σημαντικό να προστατεύετε το κεφάλι σας. Αυτά τα κράνη είναι κατασκευασμένα με σκληρό κέλυφος και υψηλής ποιότητας αφρό EVA στο εσωτερικό τους, ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος για να αντιμετωπίζει τους γρήγορους ρυθμούς και τις υψηλές επιπτώσεις πολλών θαλάσσιων σπορ.

Τα κράνη για wakeboarding δεν είναι σχεδιασμένα με διαφορετικό τρόπο από τα κράνη για kitesurfing ή τα κράνη για θαλάσσιο σκι. Όλα επικαλύπτονται και εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό.

Πολλοί θέλουν να μάθουν αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό κράνος ποδηλάτου ή σκέιτ για θαλάσσια σπορ. Παρόλο που μπορεί να μοιάζουν, γενικά δεν είναι αρκετά ισχυρά για να αντέξουν τις δυνάμεις που σχετίζονται με αθλήματα όπως το wakeboarding. Ορισμένα κράνη για θαλάσσια σπορ διαθέτουν επίσης καλύμματα αυτιών για να παρέχουν επιπλέον προστασία από τις συγκρούσεις.

Τα κράνη για θαλάσσια σπορ, είτε πρόκειται για kitesurfing, θαλάσσιο σκι ή wakeboarding, πρέπει να περνούν από μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών για να διασφαλιστεί ότι ανταποκρίνονται στα πρότυπα. Όλα τα κράνη που διαθέτουμε εδώ έχουν πιστοποίηση EN 1385, που σημαίνει ότι είναι εγκεκριμένα για χρήση σε θαλάσσια σπορ.

Πώς μπορώ να επιλέξω ένα κράνος Wakeboard;

Τα κράνη wakeboard είναι ίσως το πιο διαδεδομένο κράνος για θαλάσσια σπορ. Καθώς το wakeboarding είναι ένα από τα θαλάσσια σπορ υψηλότερης έντασης, αυτά τα κράνη είναι αρκετά ισχυρά για να προστατεύουν το κεφάλι σας από οποιοδήποτε θαλάσσιο σπορ και αν συμμετέχετε.

Για να έχετε την καλύτερη δυνατή προστασία, είναι βασικό να σας ταιριάζει το κράνος σας. Θα πρέπει να είναι άνετο αλλά ταυτόχρονα όχι πολύ σφιχτό. Πολλά κράνη διαθέτουν ρυθμιζόμενο ιμάντα κεφαλής, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την εφαρμογή όπως θέλετε. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, τότε ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το πώς να φοράτε κράνος.

Μαζί με το κράνος, αν ασχολείστε με το wakeboarding, τότε ένα άλλο προστατευτικό εξάρτημα που θα πρέπει να εξετάσετε είναι ένα γιλέκο πρόσκρουσης.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις