Χειμερινές εκπτώσεις
Τέλος σεζόν με χειμερινές εκπτώσεις   -  Χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό WINTER10  -  Κάντε κλικ εδώ
×
Μενού

Τσάντες - Σκι

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

Τσάντες σκι για οργανωμένες περιπέτειες στο χιόνι

Οι διάφοροι τύποι τσαντών σκι μπορεί να διαφέρουν πολύ, αλλά όλοι έχουν τον ίδιο στόχο: να σας διευκολύνουν. Σε ένα ταξίδι για σκι, θα πρέπει να έχετε τις κατάλληλες ταξιδιωτικές τσάντες για σκι στις οποίες θα χωράνε τα σκι και τα μπαστούνια σας για να τα μεταφέρετε με ασφάλεια. Αυτές οι μεγάλες τσάντες σκι μπορεί να διαθέτουν κυλιόμενες ρόδες, ιμάντες ώμου και επιπλέον επένδυση για περαιτέρω προστασία. Ο ρουχισμός του σκι μπορεί να καταλαμβάνει πολύ χώρο, οπότε είναι καλό να έχετε μια μεγάλη, ανθεκτική χειμερινή τσάντα που να χωράει τα πάντα.

Είτε ταξιδεύετε με αεροπλάνο, τρένο ή αυτοκίνητο, οι τσάντες του σκι θα σας πάρουν μερικούς από τους αγώνες των αποσκευών. Αποτελούν επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για την αποθήκευση κράνους, γυαλιών και γαντιών.

Γιατί χρειάζομαι τσάντα για μπότες σκι;

Μια τσάντα για τις μπότες του σκι θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλο τον εξοπλισμό σας για το σκι και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεχάσετε τίποτα πριν ξεκινήσετε για τις πίστες. Οι καλύτερες τσάντες για μπότες σκι είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά, αδιάβροχα υλικά που έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν περισσότερο από μία σεζόν. Αξίζει επίσης να προσέξετε και τις θερμαινόμενες τσάντες, εξασφαλίζοντας ότι οι μπότες σας θα παραμείνουν ζεστές.

Σακίδια αλπικού σκι για κάθε ανάγκη

Σακιδια σκι

Τα καλύτερα σακίδια σκι διαθέτουν ενισχυμένους ιμάντες ώμου με τσέπες με φερμουάρ για να μην εισχωρεί χιόνι. Συχνά διαθέτουν και ιμάντα στήθους για να κρατούν την τσάντα με ασφάλεια στην πλάτη σας. Πολλά από αυτά τα μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εκτός σκι για πιο καθημερινή χρήση.

ΣΑΚιΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜιΑΣ & ΧΙΟΝΟΣΤΙΒαΔΑΣ

Τα σακίδια χιονοστιβάδας διαθέτουν ειδικές θήκες για εξοπλισμό χιονοστιβάδας, όπως φτυάρια, ανιχνευτές και σακίδια ενυδάτωσης. Το backcountry σκι μπορεί να φέρει καταστάσεις όπου πρέπει να βγάλετε τα σκι σας και να κάνετε πεζοπορία, οπότε σε πολλά μοντέλα υπάρχει ένα σύστημα πρόσδεσης για να στερεώσετε τα σκι ή το snowboard σας. Τα σακίδια πλάτης με αερόσακο λειτουργούν μέσω του τραβήγματος μιας λαβής, με έναν αερόσακο να φουσκώνει αμέσως για να σας κρατήσει στην επιφάνεια του χιονιού κατά τη διάρκεια μιας χιονοστιβάδας.

ΠΑΚΈΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΙ

Επιλέξτε ανάμεσα σε ταξιδιωτικά σακίδια πλάτης για ένα ταξίδι σκι το Σαββατοκύριακο ή μια μεγαλύτερη ταξιδιωτική τσάντα που χωράει τα ρούχα του σκι όλης της οικογένειας. Οι μάρκες που ειδικεύονται στο σκι έχουν σχεδιάσει αυτές τις τσάντες για να αντέχουν όλη τη φθορά που συνεπάγεται η μετάβαση από και προς τις αγαπημένες σας τοποθεσίες για σκι κάθε σεζόν.


Αν είστε snowboarder και όχι σκιέρ και θέλετε να έχετε μαζί σας τη σανίδα σας, θα πρέπει να δείτε τις τσάντες για Snowboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις