×
Μενού

Προστατευτικά για Rollers - Σετ πακέτο 3ων προστατευτικών

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

Προστατευτικό πατινάζ για τις αρθρώσεις σας

Όταν ξεκινούν inline skating ή roller skating, οι περισσότεροι αρχάριοι τείνουν να κάνουν την ίδια ερώτηση: Πρέπει να φοράω προστατευρικά όταν κάνω skate; Η απάντηση είναι σίγουρα ναι: ένα καλό σετ προστασίας για πατίνια συνιστάται πάντα σε σκέιτερς όλων των ικανοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών.

Εκτός από ένα κράνος, τα μαξιλαράκια για τα γόνατα, οι αγκώνες και τα προστατευτικά καρπού αντιπροσωπεύουν τον πυρήνα ενός σετ προστατευτικών εργαλείων. Δεν προστατεύουν μόνο το σώμα και τις αρθρώσεις σας όταν πέφτετε, αλλά θα αυξήσουν επίσης την αυτοπεποίθησή σας, επιτρέποντας την ταχύτερη ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας στο πατινάζ.

Επιλέγοντας το σωστό σετ προστατευτικών

Το καλύτερο σετ από τακάκια πατινάζ και τακάκια εσωτερικής επένδυσης που μπορείτε να αποκτήσετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το στυλ πατινάζ σας. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μαξιλαριών πατινάζ - μαλακά μαξιλάρια και μαξιλάρια σκληρού κελύφους.

Τα μαλακά μαξιλάρια είναι ειδικά σχεδιασμένα για εκείνους τους σκέιτερς που αναζητούν ελευθερία κινήσεων και αναπνοή. Αυτό το είδος προστασίας καλύπτει τις αρθρώσεις σας με ένα στρώμα από ανθεκτικό αφρό, το οποίο αποτρέπει τις γρατζουνιές και τους τραυματισμούς όταν πέφτετε με μέτρια ταχύτητα.

Τα μαξιλαράκια σκληρού κελύφους έχουν σχεδιαστεί με ένα επιπλέον πλαστικό καπάκι πάνω από το αφρώδες υλικό. Αυτός ο τύπος προστατευτικού εξοπλισμού συνιστάται σε σκέιτερ που θέλουν να κάνουν κόλπα και άλματα εις ύψος όπως στο επιθετικό πατινάζ ή να συμμετέχουν σε αθλήματα επαφής όπως το χόκεϊ με λούνα παρκ και το ντέρμπι.

Τι μέγεθος προστατευτικά για skate χρειάζομαι;

Για να προσδιορίσετε το σωστό μέγεθος σετ μαξιλαριών που πρέπει να πάρετε, ελέγξτε το διάγραμμα μεγεθών για κάθε διαθέσιμο μοντέλο και μετρήστε την περιφέρεια των αρθρώσεων σας με μια μεζούρα. Τα επιγονατίδια, τα προστατευτικά για τους αγκώνες και τα προστατευτικά καρπού δεν πρέπει ποτέ να είναι πολύ μεγάλα, διαφορετικά θα γλιστρήσουν από τη θέση τους όταν πέσετε, ούτε πολύ μικρά, καθώς θα μειώσουν την κινητικότητα σας όταν κάνετε πατινάζ.

Κανένα σετ προστασίας δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς κράνος: θυμηθείτε να πάρετε ένα από τα κράνη Skate μας για να είστε εξαιρετικά ασφαλείς κατά το ρολλάρισμα.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις