×
Μενού

Αυτοκόλλητα / Stickers Πατίνια για Κόλπα

  Φίλτρα
Brands
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

Προσαρμόστε τον εξοπλισμό σας με αυτοκόλλητα Pro Scooter

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε τον εξοπλισμό του επαγγελματικού σκούτερ σας τόσο εύκολα όσο τα αυτοκόλλητα σκούτερ. Μπορείτε να προσαρμόσετε το κράνος ή τον προστατευτικό εξοπλισμό του σκούτερ σας με τη συλλογή αυτοκόλλητων της αγαπημένης σας μάρκας ή απλά να επιλέξετε τα σχέδια που ταιριάζουν στο στυλ σας. Τα αυτοκόλλητα σκούτερ μπορούν να εμφανιστούν σε περισσότερα από τον εξοπλισμό σας για αθλήματα δράσης, καθώς μας αρέσει να προσθέτουμε λίγο χρώμα στους φορητούς υπολογιστές μας, στις πόρτες του υπνοδωματίου και στις θήκες των τηλεφώνων μας.

Τα πακέτα αυτοκόλλητων σκούτερ επαγγελματιών διατίθενται γενικά σε ένα μεγαλύτερο φύλλο με έναν αριθμό αυτοκόλλητων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποτε επιθυμείτε. Αυτά τα πακέτα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων, έτσι ώστε μερικά να λειτουργούν καλά ως αυτοκόλλητα κράνους σκούτερ και άλλα να φαίνονται ωραία γύρω από τις μπάρες του σκούτερ σας. Θα βρείτε επίσης αυτοκόλλητα σκούτερ που είναι πολύ μεγαλύτερα από τα περισσότερα αυτοκόλλητα και μπορούν να τοποθετηθούν σε μεγαλύτερες επιφάνειες.

Τα αυτοκόλλητα Pro Scooter είναι φτιαγμένα για να διαρκέσουν

Κάθε αυτοκόλλητο και φύλλο αυτοκόλλητου σε αυτή την κατηγορία εκτυπώνεται σε γυαλιστερό βινύλιο με επικάλυψη, και τα αυτοκόλλητα είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και μπορούν να κολληθούν σε οτιδήποτε - εντός και εκτός. Αν ψάχνετε περισσότερους τρόπους για να προσθέσετε στη συλλογή σας από σκούτερ, τότε δείτε την ενότητα Αξεσουάρ & Διάφορα για σκούτερ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις