×
Μενού

Αναδιπλούμενα & ρυθμιζόμενα πατίνια

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τα αναδιπλούμενα πατίνια είναι κατάλληλα για διασκέδαση αλλά και μετακινήσεις. Είναι αναδιπλούμενα και γι αυτό το λόγο, είναι εύκολο να τα μεταφέρετε.

Ένα πατίνι για μεταφορά και παιχνίδι

Τα πτυσσόμενα και αναδιπλούμενα πατίνια σε αυτήν την κατηγορία (γνωστά και ως kick scooters) είναι κατάλληλα για μεταφορά και διασκέδαση, και είναι ιδανικά για αρχάριους αλλά και παιδιά. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε πως τα αναδιπλούμενα πατίνια διαφέρουν από τα πατίνια για κόλπα, τα οποία διαθέτουν ισχυρή μονοκόμματη σχεδίαση, για να αντέχουν στα άλματα και τις σκληρές προσγειώσεις. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πατίνι σας κυρίως για μεταφορά, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πατίνι με μεγαλύτερες ρόδες. Είναι ότι πρέπει για μεταφορά και το ύψος τους είναι πιο κατάλληλο για ενήλικες.

Η ανάπτυξη του αναδιπλούμενου πατινιού

Τα πρώτα πατίνια στην αγορά ήταν κακής ποιότητας και όχι πολύ ανθεκτικά. Για την ιστορία, τα πατίνια επανασχεδιάστηκαν πρακτικά τη δεκαετία του 1990 όταν ένα νέο είδος πατινιού από αλουμίνιο μπήκε στην αγορά. Από τότε, η ποιότητα των πτυσσόμενων πατινιών έχει γίνει πολύ καλύτερη και τα νέα μοντέλα είναι ελαφρύτερα και πιο ανθεκτικά από τα προηγούμενα. Είναι πτυσσόμενα, αναδιπλούμενα και με κάθε τρόπο πολύ πιο πρακτικά και κομψά. Εταιρείες όπως οι Frenzy, JD Bug και Razor είναι μερικές από τις πιο γνωστές που κατασκευάζουν υπέροχα πτυσσόμενα πατίνια για μεταφορά και παιχνίδι.

Πριν αγοράσετε ένα νέο πτυσσόμενο πατίνι, θα πρέπει αρχικά να σκεφτείτε για ποιον προορίζεται. Εάν επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα παιχνιδιών με ποικιλία, θα βρείτε επίσης πτυσσόμενα πατίνια. Ατά συνήθως δεν έχουν την ίδια ποιότητα με αυτά που διαθέτουμε, οπότε μπορεί να έχουν μικρή διάρκεια ζωής.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις