Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Headsets Πατίνια για Κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Τύπος ρουλεμάν πιρουνιού
Συμβατό με
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Headset πατίνια για κόλπα: μικρό αλλά απαραίτητο

Το headset (ή ρουλεμάν πιρουνιού στα ελληνικά) είναι ένα απαραίτητο κομμάτι του πατινιού. Τοποθετείται στο head tube του deck και χρησιμεύει στο να περιστρέφεται το σωστά το πιρούνι.Τα headsets στα πατίνια για κόλπα υπάρχουν σε διαφορετικά σχέδια και ποιότητες come in different forms and quality. Οι δύο πιο δημοφιλείς τύποι headsets είναι οι non-integrated και οι integrated.

Τα non-integrated headsets είναι συμβατά μόνο με non-integrated decks. Για να τοποθετήσετε ένα non-integrated headset, θα πρέπει να πιέσετε το πάνω και το κάτω cap στο deck και θα χρειαστείτε εργαλεία.

Τα integrated headsets για πατίνια είναι συμβατά μόνο με integrated decks. Είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε ένα integrated headset μιας και το πάνω και το κάτω cap are already είναι ήδη ενσωματωμένα (integrated) στο head tube.

Τι είναι το integrated headset και το non-integrated headset;

Ας ξεκινήσουμε με το τι είναι το integrated headset. Όπως κάθε headset για πατίνι, το integrated headset έχει πάνω και κάτω cup (ποτήρι). Η διαφορά είναι ότι αυτά τα cups είναι ενσωματωμένα (integrated) στο head tube του πατινιού.

Αυτό επίσης σημαίνει ότι δε θα χρειαστείτε ειδικά εργαλεία για να τοποθετήσετε ένα integrated headset. Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτού του τύπου τα headset ταιριάζουν μόνο με integrated decks.

Τα non-integrated headsets χρειάζονται λίγη παραπάνω συντήρηση. Τα ρουλεμάν έχουν πάνω και κάτω cups τα οποία πρέπει να πιέσετε μέσα στο head tube. Επίσης τα non-integrated headsets ενδέχεται να έχουν σπείρωμα (threaded) και να είναι συμβατά μόνο με πιρούνια με σπείρωμα.

Το headset στα πατίνια για κόλπα είναι ένα εξάρτημα ακριβείας και όλα του τα κομμάτια πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Αν δεν είστε σίγουροι για το πιο headset να αγοράσετε ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συμβατότητά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις