Χειμερινές εκπτώσεις
Τέλος σεζόν με χειμερινές εκπτώσεις   -  Χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό WINTER10  -  Κάντε κλικ εδώ
×
Μενού

Παγοπέδιλα για Πατινάζ

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Τύπος μπότας/κέλυφους
Υλικό μπότας
Χαρακτηριστικά liner

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Παγοπέδιλα για πατινάζ για διασκέδαση και βόλτες

Τα παγοπέδιλα που θα βρείτε σε αυτήν την κατηγορία είναι παγοπέδιλα για πατινάζ και βόλτες για όλες τις ηλικίες - παιδιά και ενήλικες. Είναι οικονομικά παγοπέδιλα κατάλληλα για γενική χρήση και τα περισσότερα προσφέρουν πολλή καλή στήριξη στον αστράγαλο.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε παγοπέδιλα ιδανικά για διασκέδαση και άσκηση ή και για να παίξετε ένα παιζνίδι hockey με τους φίλους σας. Όταν το χειμώνα οι λίμνες παγώνουν και οι τοπικές αρχές το επιτρέπουν, μπορείτε να κάνετε βόλτες πάνω στις παγωμένες επιφάνειες ή να πάτε σε κάποιο παγοδρόμιο, το οποίο μπορεί και να διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις.

Το πατινάζ είναι μία πολύ ωραία δραστηριότητα για όλους είτε είναι προχωρημένοι που πηγαίνουν σαν σίφουνας πάνω στο πάγο, είτε είναι αρχάριοι που μοιάζουν με τον Μπάμπι το ελαφάκι που κάνει τα πρώτα του βήματα. Υπάρχει χώρος για όλους στο παγοδρόμιο και θα σας κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα θα μάθετε να ισορροπείτε!

Τα πλεονεκτήματα του να έχετε τα δικά σας παγοπέδιλα

Το να έχετε τα δικά σας παγοπέδιλα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

Εξοικομομειτε χρηματα

Αν θέλετε να κάνετε πατινάζ αρκετές φορές μέσα στη σεζόν, θα σας βγει ακριβά να νοικιάζετε κάθε φορά παγοπέδιλα από το παγοδρόμιο. Τα απλά παγοπέδιλα έχουν οικονομικές τιμές, οπότε με το δικό σας ζευγάρι μπορείτε να κάνετε απόσβεση ήδη από την πτώτη σεζόν

Καντε πατιναζ οποτε θελετε

Όταν έχετε τα δικά σας παγοπέδιλα, δεν εξαρτάστε πλέον από το πότε θα ανοίξει το κατάστημα του παγοδρομίου. Έτσι, μπορείτε να κάνετε πατινάζ σε ένα ανοιχτό παγοδρόμιο όποτε θέλετε - νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ και να αποφύγετε τον πολύ κόσμο.

Παιρνουν το σχημα των ποδιων σας

Όσο περισσότερο φοράτε τα παγοπέδιλά σας, τόσο παίρνουν το σχήμα του ποδιού σας και βελτιώνεται η εφαρμογή τους. Έτσι είναι καλύτερο να έχετε το δικό σας ζευγάρι από το να νοικιάζετε κάθε φορά παγοπέδιλα που έχουν φορεθεί πριν από σας από πολλούς άλλους, με διαφορετικά σχήματα ποδιών.

Επίσης, με το να χρησιμοποιείτε κάθε φορά το ίδιο ζευγάρι, θα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και θα αποκτήσετε πιο γρήγορα αυτοπεποίθηση για να κάνετε πατινάζ πιο γρήγορα και να κάνετε κόλπα.

Υβριδικά παγοπέδιλα

Τα υβριδικά παγοπέδιλα είναι ένα καινούριο προϊόν που συνδυάζει την άνεση των fitness rollers με τη λάμα που έχουν τα παγοπέδιλα για ice hockey. Η μαλακή τους μπότα, τα κάνει πολύ άνετα και αν έχετε ήδη rollers τότε η μετάβαση από τα rollers στα παγοπέδιλα θα είναι πολύ εύκολη.

Δείτε τις σε αυτή τη σελίδα τις επιλογές μας σε παγοπέδιλα για πατινάζ και υβριδικά παγοπέδιλα και βρείτε το ιδανικό ζευγάρι για σας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις